Winkelverlichting modern 3 fase wit 1 meter

Retail verlichting 3 fase track three-circuit 100cm

Retail verlichting 3 fase track three-circuit 100cm

Retailverlichting track modern met een 3 fase systeem. Hierdoor zijn er veel verschillende spots op de rails te koppelen. Deze rails is verkrijgbaar in het wit en zwart.
​ 29,95
Productcode
955
Voor bezorging op 23/01/2021, bestel binnen

Deze 1m three-circuit track wordt gebruikt om LED spots voor tracks te installeren. Dit systeem valt op door zijn veelzijdigheid, waardoor lampen over de lengte van de track verplaatst kunnen worden.

De track is gemaakt van aluminium en is voorzien van vier elektrische koperen geleiders, waarvan er drie werken als live-feed en de vierde als een neutrale. Daarom hebben we drie onafhankelijke circuits waarmee we drie verschillende lichtschakelaars op dezelfde track kunnen aansluiten. De baan is bestand tegen 2000W en 6A.

Installatie van de 1m three-circuit track

De track kan horizontaal worden geïnstalleerd, verankerd aan het plafond, of worden opgehangen (met behulp van de bijbehorende ophangset voor tracks). Tevens kan het kan ook verticaal op een muur worden geïnstalleerd. Na installatie kunnen de lampen gemakkelijk over de hele lengte van de baan verplaatst worden.

Dankzij een grote verscheidenheid aan connectoren kunnen we verschillende tracks op verschillende manieren combineren. Dit stelt ons in staat verlichtingssystemen te creëren die zich aan elke ruimte kunnen aanpassen. De structuur is dus zeer multifunctioneel. Met dit systeem kan algemene verlichting aangevuld worden en decoratieve elementen benadrukt worden.

De 1m three-circuit track is te vinden hier bij FOIR. Het is verkrijgbaar in zwart en wit.

Rijkdom: max. 2000 W
Voltage: 220-240V
Intensiteit: max. 10 A
Tracktype: drie circuits
Afmetingen: 32.2x36.4x1000 mm
Materiaal: aluminium
Garantie: 5 jaar
Certificaten: CE & RoHS

Product details
brandCentralLight
Levertijd:5 dagen
Type fittingTrack
MerkCentralLight
Hoogte36.4mm
Breedte32.2mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk