ClickCease

Lamp ophangen? Bekijk hier 10 tips! | FOIR.nl

  1. Hang je een zware lamp op? Zorg voor een sterk plafond en de juiste haak en ketting! Onze kettingen en haken zijn gemaakt voor verschillende gewichten van lampen, we hebben zelfs kettingen die 150KG of meer kunnen houden! Het is natuurlijk wel heel belangrijk dat het plafond dit aan kan! Twijfel? Vraag een aannemer altijd om advies! Bekijk hier onze haken en kettingen.
  2. Welke fitting wil je gebruiken voor je lamp? Er zijn talloze verschillende fittingen, de belangrijkste is de E27 fitting en de E14 fitting. Wij verkopen verschillende soorten fittingen, onze fittingen zijn voornamelijk bedoelt om op te hangen zonder lampenkap.
  3. Wil je een uitgesproken lampenkap ophangen? Zorg dat de rest van de kamer rustig is, hierdoor valt de lamp nog meer op! Indien je een felle lampenkap gebruikt zoals deze gouden lampenkap is het belangrijk.
  4. Kooldraad lamp ophangen zonder lampenkap? Gebruik een van onze fittingen met schakelaar!  Dit is heel handig voor lampen boven tafels of aan muren. Met deze fittingen kan je onze kooldraad lampen makkelijk in en uitschakelen. Ook leuk voor lampen boven een bar of tafels in een restaurant!
  5. Hang lampen op de juiste hoogte op! Zorg dat de lampen niet in het looppad hangen, en mochten ze wel in het looppad hangen, zorg dat ze dan hoog genoeg hangen! Een hoogte van 2.10m in een looppad is hoog genoeg! De ideale hoogte voor een lamp boven een (eet)tafel is ongeveer 75cm vanaf het blad van de tafel.
  6. Lampen aan elkaar koppelen? Wil je een eigen snoer maken van losse lampen? Wij hebben daar de ideale fittingen voor! Sinds kort hebben wij deze http://foir.nl/keramisch-wit-t-fitting-e27.html en http://foir.nl/keramisch-zwart-t-fitting-e27.html fittingen toegevoegd. Met deze fittingen is het heel makkelijk snoeren van lampen te maken. Dit komt door de twee handige uitgangen voor draad. Neem even een kijkje!
  7. Welke lampen kan ik dimmen? Al onze led en kooldraad lampen zijn dimbaar! Onze kooldraad lampen geven al een prettig licht af, deze hoeven dus niet perse gedimd te worden. Wij raden voor onze led lampen wel een dimmer aan, dimmers zijn bij ons niet te koop.
  8. Meerdere lampen ophangen of niet? Het hangt allemaal af van de afmetingen van de tafel. Bij een grote tafel (2.50m+) raden wij meerdere lampenkappen of hanglampen aan.
  9. Op zoek naar buitenverlichting? Zorg ervoor dat de lampen voor buiten een IP44 keurmerk hebben. Met dit keurmerk zijn de lampen geschikt voor het zwaarste weer. Al onze buitenlampen hebben dit keurmerk. 
  10. Werk kabels weg met plafond rozen! Onze stalen plafondrozen zijn uniek en maken het verschil. De populairste stalen plafond roos is onze zwarte stalen plafondroos http://foir.nl/zwart-staal-plafond-roos.html Deze is gemaakt van hoge kwaliteit en straalt dit ook uit. In tegenstelling tot de normale plastic plafond rozen!

Bedankt voor het lezen  en tot snel op  FOIR.nl!