Plafondventilator industrieel modern wit led lamp lamp 910mm

Plafondventilator industrieel modern wit led lamp lamp 910mm

Plafondventilator industrieel modern wit led lamp lamp 910mm

​229,95

Plafondventilator modern wit met led lamp met een diameter van 910mm.

Productcode
68757

Productinformatie
De Smart WiFi Industriële Witte CCT Selecteerbare 55W LED plafondventilator is voorzien van een 15W power LED lichtbron. Het heeft een industriële en elegante uitstraling die het een decoratief en functioneel element maakt.

De LED Plafondventilator Smart WiFi Industriële Witte Selecteerbare CCT 55W wordt geleverd met een driver waarmee u de ventilator kunt ombouwen tot een model dat wordt bestuurd door WiFi. Dit is mogelijk via de eWeLink-app, die beschikbaar is voor iOS- en Android-besturingssystemen. Via deze app kunnen we de ventilator aanpassen met 3 verschillende snelheden en 3 verschillende kleurtemperaturen. Als u de app niet wilt gebruiken, kunt u de ventilator bedienen met een afstandsbediening met een bereik tot 15 meter.

Met de eWeLink-app kunt u de ventilator zo lang programmeren als u wilt. Het zal u ook toelaten om een ​​countdown in te stellen zodat u niet in slaap valt en de ventilator de hele nacht aan blijft staan. Het is volledig compatibel met Amazon Alexa en Google Home.

De behuizing van de ventilator is gemaakt van staal en de bladen zijn gemaakt van ABS, een combinatie die zorgt voor lichtheid, robuustheid en veelzijdigheid. Het heeft een comfortabele afstandsbediening tot 15 meter om te kunnen kiezen tussen de verschillende snelheden en bedrijfsuren. U kunt de kleurtemperatuur van het licht wijzigen met behulp van de radiofrequentieregelaar.

Het biedt de mogelijkheid om de rotatiesnelheid van de bladen te kiezen tussen 3 opties, afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

De Smart WiFi Industriële Witte LED Plafondventilator 91cm AC 55W is een perfecte manier om de kamers in uw huis koel en helder te houden zonder dat u een airconditioner hoeft te installeren.

Wat betekent CCT (gecorreleerde kleurtemperatuur)?

Wanneer een product gemarkeerd is als CCT betekent dit dat we de kleurtemperatuur kunnen veranderen. CCT wordt gedefinieerd in graden Kelvin, volgens de kleurwaarneming van een witte LED voor het menselijk oog, kunnen we ze voorkomen in 3 soorten kleuren; een warm licht, een neutraal licht en een koud licht, van de 2700-3500K, 4000-4500K en 5000-6500K. De CCT-waarden geven niets aan over het kleurweergavevermogen van de LED.

Product details
DimbaarNiet dimbaar
Eigenschappen / optiesMet afstandsbediening
Fitting typeIngebouwde led lampen
Merk CentralLight
KleurWit
Levertijd:3-5 dagen
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Plafondventilator modern wit met led lamp met een diameter van 910mm.

Wit, FOIR.NL,Plafondventilatoren