Plafondkap zwart staal 1 uitgang 125mm op FOIR.nl

Plafondkap zwart staal 1 uitgang 125mm

Plafondkap zwart staal 1 uitgang 125mm

Zwart plafondkap 1 uitgang met een diameter van 125mm, gemaakt van dik staal.
Regular Price ​24,95 Special Price ​21,50
Productcode
5716
Voor bezorging op 09/12/2021, bestel binnen

Plafondkap zwart met 1 uitgang, voor het ophangen van lampen! Deze zwarte plafondkap is geproduceerd voor het ophangen van 1 lamp boven bijvoorbeeld de eettafel. Door de hoge kwaliteit van dit product en het strakke ontwerp van deze plafondkap creëer je eenvoudig een mooi afgewerkt plafond. De kap is zwart gepowdercoat, dit is een van de beste manieren van verven. De verf zal dus niet zomaar los komen, ook als je de plafondkap per ongeluk laat vallen!

Door gebruik te maken van een stalen plafondkap in plaats van een traditioneel plastic versie, zorg je er ook voor dat je product heel lang meegaat! Bovendien is dit product in veel verschillende kleuren en stijlen te bestellen, hierdoor vind je altijd een kap die bij je past!

Werk kabels eenvoudig weg door ze te ‘verstoppen’ onder deze plafondkap, er is ruimte voor meerdere kroonsteentjes. Door deze ruimte is het niet moeilijk om niet alleen 1 lamp op te hangen. Wil je een andere lamp ophangen? Dat kan ook! Het is heel eenvoudig om een nieuwe lamp aan het plafond te hangen!

De bevestiging waardoor de kap wordt vast gehouden aan het plafond, is totaal onzichtbaar. Alleen het borgschroefje in messing kleur is nog zichtbaar.

De diameter van deze plafondkap is 125mm, dit past op de meeste standaard plastic plafondkappen die in huizen hangen. Deze plafondkap wordt standaard met kabelgrippen geleverd. Deze hoeven dus niet los bij besteld te worden.

Deze plafondkap met 1 uitgang is ook beschikbaar met meerdere uitgangen. We hebben dit in de categorieën opgenomen. Hierdoor kan je eenvoudig de juiste plafondkap voor jou vinden!

Kortom: vervang je plastic kappen door de stalen versie ervan en je creëert niet alleen een betere uitstraling maar ook een praktische en duurzame oplossing.

Product details
MerkHFES
KleurZwart
Levertijd:5 dagen
Aantal uitgangen1 Uitgang
Hoogte20mm
Diameter125mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
Deze producten zijn ook interessant voor je:
Zwart plafondkap 1 uitgang met een diameter van 125mm, gemaakt van dik staal. Zwart, FOIR.NL,Plafondkap 1 uitgang