Over FOIR.nl


Wij zijn FOIR.nl

Wij zijn FOIR.nl, een online winkel die producten van de hoogste kwaliteit en de beste merken aanbiedt. Wanneer we zelf niet enthousiast zijn over een lamp, verkopen we deze ook niet in onze webshop. Dit stelt ons in staat om de meest prachtige lampen op één plek aan te bieden. Sinds 2014 zijn we actief in deze branche.

FOIR werd in 2014 opgericht door Joris Tijsen. Onze reis begon in een slaapkamer en we zijn daarna verhuisd naar Zoetermeer, waarvandaan we nu ook de pakketjes verzenden. Sinds onze verhuizing naar Zoetermeer hebben we ook het genoegen om Karel Tijsen in ons team te verwelkomen.

Als je advies nodig hebt, bekijk dan onze blogs of neem rechtstreeks contact met ons op! We staan altijd klaar om te helpen.

Onze missie is om de wereld te verlichten, één lamp per keer. We hechten veel waarde aan goede producten, uitstekende service en gemakkelijk contact. Het is bijvoorbeeld heel eenvoudig om met ons in contact te komen. Bij elke bestelling streven we ernaar om je de best mogelijke service te bieden.

Heb je vragen of opmerkingen? We horen ze graag! Feedback, opmerkingen en tips zijn meer dan welkom. Laat ons weten wat je van onze producten vindt! We vinden het geweldig om van jou te horen.

Bedankt voor je interesse! We hopen je vaker te mogen verwelkomen!

Team FOIR
 

Wij zijn FOIR.nl:
Producten van de hoogste kwaliteit, van de beste merken. Als we de lamp zelf niet willen hebben, verkopen we het ook niet in de webshop. Dit zorgt ervoor dat we de mooiste lampen verkopen op 1 plek! We doen dit al sinds 2014!  

FOIR is in 2014 door Joris Tijsen opgericht, we begonnen in 2014 in de slaapkamer en zijn hierna verhuisd naar Zoetermeer. Vanuit Zoetermeer worden de pakketjes ook verzonden. 

Wil je advies? Bekijk onze blogs of neem contact met ons op! :)

 

Onze missie:

"Het verlichten van de wereld, één lamp per keer." 

Goede producten, goede service, makkelijk contact. Deze drie punten vinden wij heel belangrijk! Contact opnemen met ons is bijvoorbeeld heel makkelijk. Wij doen bij elke bestelling ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vragen of opmerkingen?

Heel graag! We horen willen graag feedback, opmerkingen en tips. Wat vind je van onze producten? Laat het ons weten! We vinden het heel leuk om van je te horen! 

Bedankt voor het kijken! We hopen je vaker te zien!

Team FOIR


FOIR in de krant

Voorburg - ‘Die lamp wil ik hebben’, dacht Joris Tijsen toen hij op Discovery Channel naar de serie Salvage Hunter keek. Na een zoektocht op Internet kwam hij bij een Engels bedrijf terecht waar hij de lamp bestelde. Een jaar geleden startte hij zijn eigen webshop Foir.nl waar hij deze stoere industriële lampen die in elk interieur passen te koop aanbiedt.

Joris Tijsen is een geboren ondernemer. Op 13-jarige leeftijd bouwde hij al websites voor vrienden en bekenden. Op 16-jarige leeftijd kocht hij een telefoonhoesjes in op Ebay. Op 18-jarige leeftijd schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel en verkocht vervolgens de telefoonhoesjes via zijn zelfgemaakte webshop. “Ik vind het vooral leuk om te verkopen. En ik vind het een uitdaging om door te knutselen aan mijn webshop en ervoor te zorgen dat ik meer bezoekers krijg”, vertelt de nu 21-jarige gedreven ondernemer.

In 2014 ontwikkelde hij zijn nieuwste webshop: Foir.nl. “In deze webshop vind je alleen lampen die ik mooi vind. Het bijzondere aan de industriële lamp is dat je deze kan combineren met verschillende kabels, kettingen, plafondrozetten en fittingen.” Op de site zijn deze accessoires te vinden en te bestellen. De lamp zelf is gemaakt van emaille en te bestellen in drie kleuren: zwart, wit en groen. Joris verkoopt ook verschillende soorten, maten en kleuren elektriciteitskabels. Zit de gewenste kleur er niet tussen dan gaat Joris net zo lang zoeken tot hij deze gevonden heeft. Al de kabels hebben een aardedraad en zijn geschikt voor het Nederlandse net.

Bijzonder licht
Bij Foir.nl kan men ook terecht voor gloeilampen met een spiraalvormige gloeidraad die zorgen voor heel bijzonder licht. Daarnaast verkoopt Joris spaarlampen en ledlampen die vergelijkbaar licht geven als de originele gloeilamp. In een paar jaar tijd is er veel verbeterd aan de kwaliteit van ledlampen. Op Foir.nl is te zien dat de ontwikkeling van deze lamp grote sprongen heeft gemaakt en inmiddels een volwaardige vervanger is van de gloeilamp.

Studie en praktijk
Joris is geboren in Rotterdam en woont sinds 2000 in Voorburg. Twee jaar geleden behaalde hij zijn HAVO diploma en startte een studie. Deze heeft hij helaas voortijdig af moeten breken. Nu hij zo druk is met zijn eigen onderneming lijkt het terugkeren naar de schoolbanken een onhaalbaar project. Maar niets is minder waar. In september start hij met de studie Small Business and Retail Management.

“Ik heb er zo’n zin in. Alles wat ik leer kan ik vertalen naar mijn eigen bedrijf.” Tijdens deze opleiding leert hij niet alleen hoe hij een onderneming start maar ook hoe hij zijn onderneming uitbreidt en draaiende kan houden. Dit belooft veel goeds voor Foir.nl. Meer informatie op Foir.nl.
 
Bron: 
https://www.hetkrantje-online.nl/nieuws/ondernemer-in-beeld/41839/foir-nl-jonge-ondernemer-in-industriele-lampen
 
 
 

FOIR
Bleiswijkseweg 37C
2712 PB Zoetermeer 

KvK-nummer: 60618264
Mail: [email protected] 
Telefoon: 085 130 8294

Btw nummer: NL002294144B03


FOIR affiliate worden?

Wil je onze producten toevoegen op je website en comissie verdienen? Wordt een affiliate van FOIR, kijk even hier.

FOIR Milieu & Klimaat

Bij FOIR zijn we hard aan het werk om onze impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. 

Hosting 

FOIR wordt groen gehost! We worden door hernieuwbare bronnen in de lucht gehouden! 

Verpakking

We zijn gestopt met plastic tape en stappen over op kartontape. Op dit moment gebruiken we al karton tape als test, deze bevat natuurrubber aan de plaklaag en is volledig rubbervrij. Aan het eind van 2021 zal de 'FOIR' tape gemaakt zijn van karton. 

We herbruiken plastic vulmateriaal van onze leveranciers, dit wordt normaal weggegooid. Maar niet bij ons, wij gebruiken het om onze lampen te beschermen. 

Al onze dozen zijn gemaakt van gerecycled karton.  

We pakken onze lampen zo efficient mogelijk in om zo min mogelijk 'lucht' te verzenden. Dit betekend dat er minder busjes nodig zijn om onze pakketten te verzenden. 

Verkoop gloeilampen

We zijn sinds 2019 gestopt met de verkoop van gloeilampen en verkopen alleen nog maar led lampen. Ledlampen zijn minimaal 75% zuiniger dan de gloeilampen, bovendien gaan gloeilampen langer mee en worden ze niet warm. Er is geen reden meer om gloeilampen te gebruiken.

Bomen planten

We zijn in 2022 gestart met het compenseren van ons klimaatimpact door lid te worden van 'Mossy earth'. Hiermee compenseren we een deel vano onze CO2 uitstoot. Mossy earth plant nieuwe bossen aan en hersteld de biodiversiteit in Europa. Meer informatie op de website van Mossy Earth