• Gratis verzending boven de €30,- (anders €3,95)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen & snelle levering
  • Klanten geven ons een 8/10

FOIR.nl - Algemene Informatie

FOIR
Bleiswijkseweg 37C
2712 PB Zoetermeer 

KvK-nummer: 60618264
Btw-identificatienummer: NL002294144B03
Mail: contact@FOIR.nl 
Telefoon: 085 130 8294

Dit is FOIR.nl:
Producten van de hoogste kwaliteit, als we het zelf niets vinden, komt het ook niet in de webshop. Dit zorgt ervoor dat we de mooiste producten verkopen op 1 plek!

Onze missie:

"Het verlichten van de wereld, één lamp per keer." 

Goede producten, goede service, makkelijk contact. Deze drie punten vinden wij heel belangrijk! contact opnemen met ons is bijvoorbeeld heel makkelijk. Wij doen bij elke bestelling ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vragen of opmerkingen?

Heel graag! We zijn altijd opzoek naar nieuwe producten voor onze webwinkel, wat vind u van onze producten? Laat het ons weten! We vinden het heel leuk om van je te horen! 

Bedankt voor het kijken! We hopen je vaker te zien!

Joris Tijsen

Eigenaar

 

FOIR.nl in het krantje Voorburg

Voorburg - 'Die lamp wil ik hebben', dacht Joris Tijsen toen hij op Discovery Channel naar de serie Salvage Hunters keek. Na een zoektocht op Internet kwam hij bij een Engels bedrijf terecht waar hij de lamp bestelde. Een jaar geleden startte hij zijn eigen webshop Foir.nl waar hij deze stoere industriële lampen die in elk interieur passen te koop aanbiedt.

Joris Tijsen is een geboren ondernemer. Op 13-jarige leeftijd bouwde hij al websites voor vrienden en bekenden. Op 16-jarige leeftijd kocht hij een telefoonhoesjes in op Ebay. Op 18-jarige leeftijd schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel en verkocht vervolgens de telefoonhoesjes via zijn zelfgemaakte webshop. "Ik vind het vooral leuk om te verkopen. En ik vind het een uitdaging om door te knutselen aan mijn webshop en ervoor te zorgen dat ik meer bezoekers krijg", vertelt de nu 21-jarige gedreven ondernemer.

Een jaar geleden ontwikkelde hij zijn nieuwste webshop: Foir.nl. "In deze webshop vind je alleen lampen die ik mooi vind. Het bijzondere aan de industriële lamp is dat je deze kan combineren met verschillende kabels, kettingen, plafondrozetten en fittingen." Op de site zijn deze accessoires te vinden en te bestellen. De lamp zelf is gemaakt van emaillen en te bestellen in drie kleuren: zwart, wit en groen. Joris verkoopt ook verschillende soorten, maten en kleuren elektriciteitskabels. Zit de gewenste kleur er niet tussen dan gaat Joris net zo lang zoeken tot hij deze gevonden heeft. Al de kabels hebben een aardedraad en zijn geschikt voor het Nederlandse net.

Bijzonder licht
Bij Foir.nl kan men ook terecht voor gloeilampen met een spiraalvormige gloeidraad die zorgen voor heel bijzonder licht. Daarnaast verkoopt Joris spaarlampen en ledlampen die vergelijkbaar licht geven als de originele gloeilamp. In een paar jaar tijd is er veel verbeterd aan de kwaliteit van ledlampen. Op Foir.nl is te zien dat de ontwikkeling van deze lamp grote sprongen heeft gemaakt en inmiddels een volwaardige vervanger is van de gloeilamp.

Studie en praktijk
Joris is geboren in Rotterdam en woont sinds 2000 in Voorburg. Twee jaar geleden behaalde hij zijn HAVO diploma en startte een studie. Deze heeft hij helaas voortijdig af moeten breken. Nu hij zo druk is met zijn eigen onderneming lijkt het terugkeren naar de schoolbanken een onhaalbaar project. Maar niets is minder waar. In september start hij met de studie Small Business and Retail Management.

"Ik heb er zo'n zin in. Alles wat ik leer kan ik vertalen naar mijn eigen bedrijf." Tijdens deze opleiding leert hij niet alleen hoe hij een onderneming start maar ook hoe hij zijn onderneming uitbreidt en draaiende kan houden. Dit belooft veel goeds voor Foir.nl. Meer informatie op Foir.nl of bellen naar 085 130 82 94 .