Over FOIR.nl

FOIR
Bleiswijkseweg 37C
2712 PB Zoetermeer 

FOIR is opgericht in 2014! 

KvK-nummer: 60618264
Btw nummer: NL002294144B03
Mail: contact@FOIR.nl 
Telefoon: 085 130 8294

Wij zijn FOIR.nl:
Producten van de hoogste kwaliteit, als we het niet willen hebben, verkopen we het ook niet. Dit zorgt ervoor dat we de mooiste lampen verkopen op 1 plek! We doen dit al sinds 2014! 

Onze missie:

"Het verlichten van de wereld, één lamp per keer." 

Goede producten, goede service, makkelijk contact. Deze drie punten vinden wij heel belangrijk! Contact opnemen met ons is bijvoorbeeld heel makkelijk. Wij doen bij elke bestelling ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vragen of opmerkingen?

Heel graag! We horen willen graag feedback, opmerkingen en tips. Wat vind je van onze producten? Laat het ons weten! We vinden het heel leuk om van je te horen! 

Bedankt voor het kijken! We hopen je vaker te zien!

Team FOIR

 

 

FOIR Milieu & Klimaat

Bij FOIR zijn we hard aan het werk om onze impact op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. 

Hosting 

FOIR wordt groen gehost! We worden door hernieuwbare bronnen in de lucht gehouden! 

Verpakking

We zijn gestopt met plastic tape en stappen over op kartontape. Op dit moment gebruiken we al karton tape als test, deze bevat natuurrubber aan de plaklaag en is volledig rubbervrij. Aan het eind van 2021 zal de 'FOIR' tape gemaakt zijn van karton. 

We herbruiken plastic vulmateriaal van onze leveranciers, dit wordt normaal weggegooid. Maar niet bij ons, wij gebruiken het om onze lampen te beschermen. 

Al onze dozen zijn gemaakt van gerecycled karton.  

We pakken onze lampen zo efficient mogelijk in om zo min mogelijk 'lucht' te verzenden. Dit betekend dat er minder busjes nodig zijn om onze pakketten te verzenden. 

Verkoop gloeilampen

We zijn sinds 2019 gestopt met de verkoop van gloeilampen en verkopen alleen nog maar led lampen. Ledlampen zijn minimaal 75% zuiniger dan de gloeilampen, bovendien gaan gloeilampen langer mee en worden ze niet warm. Er is geen reden meer om gloeilampen te gebruiken.

Bomen planten

We zijn in 2022 gestart met het compenseren van ons klimaatimpact door lid te worden van 'Mossy earth'. Hiermee compenseren we een deel vano onze CO2 uitstoot. Mossy earth plant nieuwe bossen aan en hersteld de biodiversiteit in Europa. Meer informatie op de website van Mossy Earth

FOIR
Bleiswijkseweg 37C
2712 PB Zoetermeer 

KvK-nummer: 60618264
Btw-identificatienummer: NL002294144B03
Mail: contact@FOIR.nl 
Telefoon: 085 130 8294

Dit is FOIR.nl:
Producten van de hoogste kwaliteit, als we het zelf niets vinden, komt het ook niet in de webshop. Dit zorgt ervoor dat we de mooiste producten verkopen op 1 plek!

Onze missie:

"Het verlichten van de wereld, één lamp per keer." 

Goede producten, goede service, makkelijk contact. Deze drie punten vinden wij heel belangrijk! contact opnemen met ons is bijvoorbeeld heel makkelijk. Wij doen bij elke bestelling ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vragen of opmerkingen?

Heel graag! We zijn altijd opzoek naar nieuwe producten voor onze webwinkel, wat vind u van onze producten? Laat het ons weten! We vinden het heel leuk om van je te horen! 

Bedankt voor het kijken! We hopen je vaker te zien!

Team FOIR