Original BTC 'Hatton 4' porselein hanglamp E27 fitting 415mm op FOIR.nl

Original BTC 'Hatton 4' porselein hanglamp E27 fitting 415mm

Original BTC 'Hatton 4' porselein hanglamp E27 fitting 415mm

De Hatton 4 is een helderwitte hanglamp met een porseleinen plafondroos die bevestigd is aan een zwart gevlochten katoenen strijkijzersnoer.

Breedte 180 mm

​ 724,95
Productcode
FP564N
Voor bezorging op 23/10/2021, bestel binnen

HATTON 4 HANGER
Hatton-hanglampen hebben ingewikkeld mooie porseleinen tinten. Met behulp van zeer bekwame en arbeidsintensieve processen is porselein getransformeerd in veelzijdige, symmetrische, edelsteenachtige vormen. Wanneer ze zijn uitgeschakeld, hebben de lichten een hoekige sculpturale schoonheid en wanneer ze worden ingeschakeld, bieden ze warme, sfeervolle verlichting met dramatische lijnen en schaduwen. De lampen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kapontwerpen. Elke kamer heeft een bijpassende facet plafondkap van porselein, met een contrasterend zwart katoenen gevlochten flex. Kies een van de stijlen Groepering van drie of Driehoekige groepering voor een werkelijk schitterend statement.

HET PROCES
Elk stuk porselein wordt volgens traditionele methoden vervaardigd door ons zeer bekwame team in Stoke-on-Trent, waar nu slechts een handvol keramische fabrieken bestaat. Het proces begint met het gieten van een slip (klei en watermengsel) in vormen. Eenmaal uitgehard, worden de mallen gespleten en wordt de kap, voet of plafondrozet verwijderd en een nacht laten drogen voordat ze worden gesponst en geplet om eventuele onvolkomenheden te verwijderen. De items worden tenslotte biscuitgebakken of in een glazuur gedompeld en glanzend gebakken voor een natuurlijke witte afwerking.

Product details
DimbaarJa
Fitting typeE27 fitting
MerkOriginal BTC
KleurWit
Levertijd:2-3 weken (geproduceerd op bestelling)
Hoogte180mm
Diameter415mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
WattageMax 100W