Original BTC 'Hatton 1' porselein E27 fitting Hanglamp 210mm op FOIR.nl

Original BTC 'Hatton 1' porselein E27 fitting Hanglamp 210mm

Original BTC 'Hatton 1' porselein E27 fitting Hanglamp 210mm

De Hatton 1 is een helderwitte hanglamp met een porseleinen plafondroos die bevestigd is aan een zwarte gevlochten katoenen strijkijzersnoer.
​ 299,00
Productcode
FP547N
Voor bezorging op 06/12/2021, bestel binnen

HATTON 1 HANGER
Hatton-hanglampen hebben ingewikkeld mooie porseleinen tinten. Met behulp van zeer bekwame en arbeidsintensieve processen is porselein getransformeerd in veelzijdige, symmetrische, edelsteenachtige vormen. Wanneer ze zijn uitgeschakeld, hebben de lichten een hoekige sculpturale schoonheid en wanneer ze worden ingeschakeld, zorgen ze voor warm omgevingslicht met dramatische lijnen en schaduwen. De lampen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kapontwerpen. Elke kamer heeft een complementaire facet plafondrozet van porselein, met een contrasterende zwarte katoenen gevlochten flex, die een eigentijds tintje geeft. Kies voor een echt iconisch statement-stuk een van de stijlen Groepering van drie of Driehoekige groepering.

HET PROCES
Elk stuk porselein wordt volgens traditionele methoden vervaardigd door ons zeer bekwame team in Stoke-on-Trent, waar nu slechts een handvol keramische fabrieken bestaat. Het proces begint met het gieten van een slip (klei en watermengsel) in vormen. Eenmaal uitgehard, worden de mallen gespleten en wordt de kap, voet of plafondrozet verwijderd en een nacht laten drogen voordat ze worden gesponst en geplet om eventuele onvolkomenheden te verwijderen. De items worden tenslotte biscuitgebakken of in een glazuur gedompeld en glanzend gebakken voor een natuurlijke witte afwerking.

De Hatton 1 is een helderwitte hanglamp met een porseleinen plafondroos die bevestigd is aan een zwarte gevlochten katoenen strijkijzersnoer.

 

Merk: Original BTC

Kleur: Helder wit

Breedte: 210mm

Lengte: 150mm

Type fitting: E27

Aantal lampen: 1

Maximum Wattage: 60

IP-klasse: IP20

Dimbaar: Ja

 

Levertijd: 4-5 weken

 

De porseleinen hanglampen zijn doormiddel van arbeidsintensieve processen omgetoverd in meerdere mooie symmetrische vormen zoals de vormgeving die u ziet bij de Hatton. In ingeschakelde toestand komt het hoekige sculptuur tot leven en maakt worden er dramatische lijnen en schaduwen gecreëerd op de wanden.

 

De Hatton collectie bestaat uit 5 verschillende zogenaamde schaduw ontwerpen. Elk ontwerp heeft zijn eigen vormgeving en zo zijn eigen speciale schaduw. Per nummer kan er ook nog gekozen worden uit één of meerder lampen.

Product details
DimbaarJa
Fitting typeE27 fitting
MerkOriginal BTC
KleurWit
Levertijd:4 dagen
Hoogte210mm
Diameter150mm
Breedte210mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
WattageMax 60W