Orginal BTC 'Hatton 1' Trio porselien handgemaakt 390mm op FOIR.nl

Orginal BTC 'Hatton 1' Trio porselien handgemaakt 390mm

Orginal BTC 'Hatton 1' Trio porselien handgemaakt 390mm

De Hatton 1 Trio zijn drie helderwitte hanglampen met een porseleinen plafondroos die bevestigd is aan een zwart gevlochten katoenen strijkijzersnoer.

​ 623,95
Productcode
FP548N
Voor bezorging op 02/11/2021, bestel binnen

HATTON 1 GROEPEN VAN DRIE
Hatton-hanglampen hebben ingewikkeld mooie porseleinen tinten. Met behulp van zeer bekwame en arbeidsintensieve processen is porselein getransformeerd in veelzijdige, symmetrische, edelsteenachtige vormen. Wanneer ze zijn uitgeschakeld, hebben de lichten een hoekige sculpturale schoonheid en wanneer ze worden ingeschakeld, zorgen ze voor warm omgevingslicht met dramatische lijnen en schaduwen. De lampen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kapontwerpen. Elke kamer heeft een complementaire facet plafondrozet van porselein, met een contrasterende zwarte katoenen gevlochten flex, die een eigentijds tintje geeft. Kies voor een echt iconisch statement-stuk een van de stijlen Groepering van drie of Driehoekige groepering.

HET PROCES
Elk stuk porselein wordt volgens traditionele methoden vervaardigd door ons zeer bekwame team in Stoke-on-Trent, waar nu slechts een handvol keramische fabrieken bestaat. Het proces begint met het gieten van een slip (klei en watermengsel) in vormen. Eenmaal uitgehard, worden de mallen gespleten en wordt de kap, voet of plafondrozet verwijderd en een nacht laten drogen voordat ze worden gesponst en geplet om eventuele onvolkomenheden te verwijderen. De items worden tenslotte biscuitgebakken of in een glazuur gedompeld en glanzend gebakken voor een natuurlijke witte afwerking.

Product details
MerkOriginal BTC
KleurWit
Levertijd:2-3 weken (geproduceerd op bestelling)
Hoogte150mm-1500mm
Diameter390mm
Breedte390mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
WattageMax 60W