Led paneel opbouw paneel Vierkant wit design 24W LED 300mm op FOIR.nl

Led paneel opbouw paneel Vierkant wit design 24W LED 300mm

Led paneel opbouw paneel Vierkant wit design 24W LED 300mm

Plafondlamp modern vierkant modern met een breedte van 300mm. Deze plafondlamp heeft een ingebouwde led lamp. Dit is een goede lamp voor het verlichten van VVE ruimtes.
​28,95
Productcode
1136
Voor bezorging op 06/12/2021, bestel binnen

Productinformatie
Dit vierkante wit design 24W LED opbouw paneel heeft een modern ontwerp en is gemakkelijk te installeren.

Kenmerken van het vierkante wit design 24W LED opbouw paneel

Het paneel heeft een lichtintensiteit van 1.900 lumen die geleverd wordt door een Epistar SMD2835 lichtbron en heeft een kleurweergave-index >80 die zorgt voor een natuurlijke weergave van kleuren.

Het valt op door zijn eenvoudige installatie op elk oppervlak (gips, cement of ander materiaal). Het paneel heeft een openingshoek van 120º waardoor licht gelijkmatig door de ruimte wordt verdeeld. Ook draagt de matte diffuser bij aan het verminderen van reflecties en verblinding. Het paneel levert een energiebesparing tot 80% op en heeft ook een lange levensduur van ~30.000 uur.

Dit type paneel wordt gebruikt in nieuwbouw woningen en verbouwingen voor het vervangen van traditionele panelen voor de nieuwste LED verlichting. Het is ideaal voor in woonkamers, keukens, kantoren, recepties of bars en is gemakkelijk te installeren met twee schroeven.

Verkrijg het vierkante wit design 24W LED opbouw paneel nu hier bij FOIR. Het is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen.

* Inclusief driver

* Dimbaar

* Om het paneel te dimmen, moet de bijbehorende dimbare driver aangeschaft worden

Product details
DimbaarJa
Fitting typeIngebouwde led lampen
MerkCentralLight
KleurWit
Levertijd:3-5 dagen
Diepte44mm
Breedte300mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
Plafondlamp modern vierkant modern met een breedte van 300mm. Deze plafondlamp heeft een ingebouwde led lamp. Dit is een goede lamp voor het verlichten van VVE ruimtes. Wit, FOIR.NL,Plafondlampen