Plafondkap met 3 uitgangen

3 uitgangen

Filter
Set Ascending Direction

39 Items

per page
 1. -57%
  Add to Wish List
  Grote plafondkap 300mm 3 uitgangen 30cm wit rond compleet
  Regular Price ​69,95 Special Price ​29,95
 2. -50%
  Add to Wish List
  Grote plafondkap zwart 300mm 3 uitgangen 30cm zwart rond
  Regular Price ​69,95 Special Price ​34,95
 3. -13%
  Add to Wish List
  Plafondkap Chroom staal 3 uitgangen 105mm
  Regular Price ​30,60 Special Price ​26,50
Filter
Set Ascending Direction

39 Items

per page

Veel gestelde vragen over de plafondplaten en -kappen

Wat is een plafondkap?

Een plafondkap is een plafondplaat. Hiermee kan je een lamp ophangen. De plafondplaat verbergt de stroomkabels die uit het plafond komen.


Hoe maak je een plafondkap vast aan het plafond?

Een plafondkap kan je vastmaken aan het plafond. Gebruik de schroeven in de hoek van de centraaldoos vast te maken aan het plafond.


Kan je een lamp ophangen zonder boren?

Je kan een plafondplaat ophangen zonder boren. Dit kan je doen door gebruik te maken van deze grote plafondkap. Deze kap past perfect over een centraaldoos. Deze kap heeft gaten op de locatie van de centraaldoos.


Plafondkappen voor een strakke afwerking

Plafondkappen zijn een belangrijk onderdeel van een hanglamp of plafondlamp. Het is de afwerking waarmee de verlichting wordt bevestigd en zorgt voor een mooie en nette uitstraling. Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende kappen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Zo kun je altijd de juiste vinden voor jouw verlichting.

Hanglamp samen met kap stijlen en designs

Bij FOIR.nl hebben we kappen in veel verschillende stijlen en designs. Zo kun je kiezen welke plafonkappen het beste bij jouw smaak en huis past. We hebben kappen gemaakt van metaal, porselein, siliconen en koper. De kappen zijn in verschillende afwerkingen beschikbaar, zoals chroom en matzwart. Combineer en bundel voor de perfecte combinatie in jouw huis.

Afmetingen plafondkappen

De plafonkappen zijn komen in veel maten. We hebben altijd de juiste maat voor jouw project.  Kies uit kleine of grote kappen. Dat ligt aan wat je nodig hebt. Je kan het filteren op deze pagina.

Kleuren kappen eigen hanglamp

De kleur van de kap is ook belangrijk om te kiezen. Bij FOIR.nl hebben we kappen in veel verschillende kleuren. Zo kun je kiezen welke kleur het beste past bij jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale kleur zoals wit of zwart, of kies voor een vrolijke kleur.

Installatie van de kap

Het installeren van plafondkappen is eenvoudig en kan snel worden gedaan. Begin met het verwijderen van de oude lamp en sluit vervolgens de draden van de lamp aan. Plaats hem op de juiste manier op de lamp en bevestig. Zorg ervoor dat deze goed vastzit en de lamp stevig op zijn plaats zit.

Conclusie

Een plafondplaat is een belangrijk onderdeel van een één lamp of plafondlamp. Bij FOIR.nl hebben we veel verschillende kappen in verschillende maten, kleuren en stijlen. Zo kun je altijd de juiste kap vinden voor jouw lampen en plafond. Het installeren van een plafondplaat is eenvoudig en kan snel worden gedaan. Zo kun je snel genieten van een mooie en nette uitstraling van jouw lampen.

3 uitgangen 105mm, 300mm Bekijk alle 3 uitgangen 105mm, 300mm van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle 3 uitgangen direct hier! Bekijk alle 3 uitgangen direct op FOIR.nl.