Lamp onderdelen

Lamp onderdelen

Filter
Set Ascending Direction

470 Items

per page
Filter
Set Ascending Direction

470 Items

per page

✔️  GRATIS verzending vanaf €50

Anders €3,95

✔️ 30 DAGEN bedenktijd

✔️  KLANTEN geven ons een 9/10

Lamp onderdelen categorieën


Lamponderdelen: alle onderdelen voor jouw lampen

Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide collectie lamponderdelen, zodat je altijd de juiste onderdelen kunt vinden voor jouw lampen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fitting, een snoer of een lampenkap, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Ontdek onze collectie lamponderdelen en maak jouw lamp weer als nieuw!

Fittingen

Een fitting is het onderdeel van de lamp waar de lichtbron in wordt gedraaid. Bij FOIR.nl hebben we een ruime collectie fittingen in verschillende maten en kleuren, zoals E27, E14 en GU10 fittingen. Zo kun je altijd de juiste fitting vinden voor jouw lamp.

Strijkijzersnoeren

Een strijkijzersnoer is het gedeelte van de lamp waardoor de stroom loopt. Bij FOIR.nl hebben we een ruime collectie snoeren in verschillende lengtes en kleuren, zodat je altijd het juiste snoer kunt vinden voor jouw lamp. Onze snoeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Plafondkap

Met een plafondkap kan je het plafond mooi afwerken, het is ook mogelijk om je eigen lamp te maken. De plafondkappen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Bekijk alle plafondkappen hier.

Lampenkap

Een lampenkap zorgt ervoor dat het licht van de lamp op een mooie manier wordt verspreid. Bij FOIR.nl hebben we een ruime collectie lampenkappen in verschillende maten, vormen en kleuren, zodat je altijd de juiste lampenkap kunt vinden voor jouw lamp.

Plafondhaak

Een plafondhaak is een handige accessoire om jouw lampen en armaturen aan het plafond te bevestigen. Bij FOIR.nl hebben we een ruime collectie plafondhaken in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd de juiste haak kunt vinden voor jouw ophangsystemen.

Led Lichtbronnen

Een lichtbron is het onderdeel van de lamp dat het licht produceert. Bij FOIR.nl hebben we een ruime collectie lichtbronnen in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd de juiste lichtbron kunt vinden voor jouw lamp. Of je nu op zoek bent naar een LED-lamp of een halogeenlamp, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Installatie van lamponderdelen

Het installeren van lamponderdelen is eenvoudig en kan snel worden gedaan. Bij FOIR.nl hebben we gedetailleerde instructies voor de installatie van al onze lamponderdelen, zodat je altijd zeker weet dat je het op de juiste manier doet. Het is belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens de installatie en altijd een professional te raadplegen als je niet zeker weet wat je doet.

Kwaliteit lamponderdelen

Bij FOIR.nl vinden we kwaliteit belangrijk. Daarom bieden wij alleen lamponderdelen van hoogwaardige kwaliteit aan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw lamp veilig en stevig is gemonteerd.

Conclusie

Bij FOIR.nl hebben we een breed assortiment aan lamponderdelen, van fittingen en snoeren tot lampenkappen en lichtbronnen. Al onze onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidseisen. Of je nu op zoek bent naar een specifieke fitting of een complete lampenkap, bij FOIR.nl vind je altijd wat je zoekt. Onze gedetailleerde instructies maken de installatie eenvoudig en veilig. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze lamponderdelen of hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste onderdelen voor jouw lamp. Bestel jouw lamponderdelen vandaag nog bij FOIR.nl en maak jouw lamp weer als nieuw!

Lamp onderdelen Stekker Bekijk alle Lamp onderdelen Stekker van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Lamp onderdelen direct hier! Bekijk alle Lamp onderdelen direct op FOIR.nl.