Koper lampenkap gepolijst

Koperen hanglamp lampenkap

Koperen hanglamp lampenkap

Koperen lampenkap, een mooie koperen lampenkap gemaakt van koper. wordt geleverd met E27 Fitting en natuurlijk gratis verzonden.
​ 125,00
Productcode
3001
  • Buy 2 for ​ 120,00 each and save 4%
  • Buy 4 for ​ 110,00 each and save 12%

Zie je deze koperen lampenkap al boven je tafel hangen? Deze geweldige koperen hanglamp heeft een diameter van 28cm. Een prima formaat voor overal in huis dus. Deze koperen hanglamp valt op elke plek in huis op. Wij denken dat deze koperen lamp het beste bij je thuis boven de eettafel thuis hangt. Het is ook een leuk idee om meerdere lampen op te hangen boven een bar, of boven eettafels in een restaurant. 

Deze koperen lamp wordt kleinschalig met de hand geproduceerd voor ons in Engeland. Tijdens het ontwerp proces is eerst goed gekeken naar de vroegere ontwerpen van koperen hanglampen die in fabrieken hingen. Uit eindelijk is er voor een kleiner formaat koperen hanglamp gekozen (28 centimeter in diameter). Met het idee dat er twee naast elkaar worden gehangen. Deze koperen hanglamp is in onze ogen een waar kunstwerk geworden! Wat vind jij?

We hebben met een team van vakmensen deze koperen lamp gemaakt. We zijn begonnen met een basis van onze favoriete lampenkappen. Wij vinden het resultaat van deze koperen hanglamp geweldig! De koperen kleur van de lampenkap veranderd in het licht. Deze lampenkap ziet er geweldig uit in combinatie met een van onze spiraal gloeilampen. Maar is natuurlijk ook heel goed te gebruiken met al onze led lampen. Wij denken dat de squirrel 6W led lamp een zeer goede combinatie is! Door de mooie vorm van deze lampenkap wordt het licht goed verspreid.

Even wat technische informatie over deze koperen hanglamp:

  • De diameter van deze hanglamp is 28 cm.
  • De hoogte van deze lampenkap is 15 cm.
  • Het gewicht van deze lampenkap is 700 gram.
  • Doordat het gewicht van deze lampenkap laag is,  kan deze lamp prima aan alleen een kabel hangen. 
  • Deze koperen hanglamp wordt zonder kabel en fitting geleverd!

Wil je meer informatie over deze lamp? Neem even contact met ons op. De standaard levertijd is  5 dagen.

Product details
Levertijd:5 dagen
MerkFOIR
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
Deze producten zijn ook interessant voor je: