Brushed staal plafondkap 6 uitgangen 160mm diameter

Grote Plafondkap Brushed staal 6 uitgangen 160mm

Grote Plafondkap Brushed staal 6 uitgangen 160mm

Regular Price ​44,95 Special Price ​39,95

Brushed stalen plafondkap met een diameter van 160mm. Gebruik deze plafondkap om 6 lampen op te hangen. Werk je plafond netjes af!

Productcode
5677
Voor bezorging op 03/04/2023, bestel binnen

Productinformatie
Deze brushed stalen plafondkap met 6 uitgangen is mooi weg te werken op witte plafonds. Geen plastic, deze plafondkap is gemaakt van staal! De diameter van deze plafondkap is 160mm en de plafondkap wordt geleverd met 6 zwarte kabelgrip. Door de diameter van deze kap is deze perfect over bestaande plafonddozen te plaatsen.

Je kan met deze kap maarliefst 6 verschillende lampen ophangen, perfect indien je losse gloeilampen wilt ophangen boven je tafel. Doordat de ruimte onder de kap is er genoeg ruimte voor lasdopjes/kroonsteentjes. Hierdoor wordt het lampen ophangen makkelijk.

De plafondkap wordt met een beugel aan het plafond bevestigd, aan de zijkant van de kap zitten twee boutjes waarmee de kap strak tegen het plafond kan worden bevestigd. Dit geldt voor al onze kappen.

Deze plafondkap is ideaal om losse gloei- of led lampen op te hangen zonder lampenkap! Het is natuurlijk ook mogelijk om de plafondkap aan de muur op te hangen!

Technische informatie:
- 160mm diameter
- Ruimte voor kroonsteentjes onder de plafondkap
- 25mm hoogte
- Borgschroefje aan de zijkant van de plafondkap.

Product details
Merk HFES
KleurStainless steel
Levertijd:5 dagen
Aantal uitgangen6 Uitgangen
Hoogte20mm
Diameter160mm
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen

Neem contact met ons op via: contact@FOIR.nl

Bedankt! 

Team FOIR

Brushed stalen plafondkap met een diameter van 160mm. Gebruik deze plafondkap om 6 lampen op te hangen. Werk je plafond netjes af!

Stainless steel, FOIR.NL,Plafondkap 6 uitgangen