Gloeilamp & Spiraal lamp

E27 gloeilampen, de hoogste kwaliteit op FOIR.nl

De gloeilampen van FOIR zijn van de hoogste kwaliteit en geven een mooi kaarslicht af! Perfect om een warme sfeer in de huiskamer te creëren. Wil je meerdere gloeilampen zonder lampenkap ophangen? Zorg dan dat ze allemaal hetzelfde wattage hebben, bijvoorbeeld 40W. Hierdoor zorg je ervoor dat de lampen een geheel lijken! Het is leuk om dit te combineren met verschillende soorten strijkijzersnoer!

Alle gloeilampen van FOIR zijn dimbaar en de draden zijn zichtbaar, ze zijn dus niet te fel om in te kijken! De lampen zijn daardoor ideaal om te gebruiken als sfeerverlichting voor boven tafels.

Wil je meerdere gloeilampen ophangen boven tafel? Kijk dan naar een van onze lampenkappen met meerdere uitgangen, we hebben ze tot maar liefst 9 uitgangen! Door gebruik te maken van een plafondkap werk je mooi de strijkijzersnoeren weg. Door de gloeilampen op verschillende hoogtes te hangen creëer je een mooi kunstwerk van licht. Het is makkelijk om de verschillende hoogtes te creëren, het strijkijzersnoer is namelijk eenvoudig om lengte te knippen met een schaar!

Artikelen 1 tot 32 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 38 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Gloeilamp & Spiraal lamp
Minimal Price:5.50
4.7 / 6 Review(s)