Levering
      
  Levertijd: 1-5 dagen
       Gratis          Gratis verzending boven €75,-.

Gloeilamp en kooldraadlampen

E27 gloeilampen, de hoogste kwaliteit op FOIR.nl

De gloeilampen van FOIR zijn van de hoogste kwaliteit en geven een mooi kaarslicht af! Perfect om een warme sfeer in de huiskamer te creëren. Wil je meerdere kooldraadlampen zonder lampenkap ophangen? Zorg dan dat ze allemaal hetzelfde wattage hebben, bijvoorbeeld 40W. Hierdoor zorg je ervoor dat de lampen een geheel lijken! Het is leuk om dit te combineren met verschillende soorten strijkijzersnoer!

Alle gloeilampen van FOIR zijn dimbaar en de draden zijn zichtbaar, ze zijn dus niet te fel om in te kijken! De lampen zijn daardoor ideaal om te gebruiken als sfeerverlichting voor boven tafels.

Wil je meerdere gloeilampen ophangen boven tafel? Kijk dan naar een van onze lampenkappen met meerdere uitgangen, we hebben ze tot maar liefst 9 uitgangen! Door gebruik te maken van een plafondkap werk je mooi de strijkijzersnoeren weg. Door de spiraallamp op verschillende hoogtes te hangen creëer je een mooi kunstwerk van licht. Het is makkelijk om de verschillende hoogtes te creëren, het strijkijzersnoer is namelijk eenvoudig om lengte te knippen met een schaar!

We raden aan om een kooldraadlamp van 40w/60w te gebruiken boven een tafel. En zo op deze manier geeft de lampeen mooi warm licht af en zorg je ervoor dat alles goed verlicht is. Bij onze kooldraadlampen zijn de draden goed zichtbaar, je kan er gewoon in kijken. Het is heel leuk om een rij gloeilampen boven een bar te hangen!

Er zijn verschillende soorten en maten gloeilampen beschikbaar, we zijn druk bezig met het uitbreiden van ons spiraallamp assortiment. Kom daarom vaak terug om te kijken wat voor lampen we hebben toegevoegd!

De gloeilamp in de vorm die wij verkopen is een opmars aan het maken! We leveren snel (bekijk de levertijd op de pagina van de lamp).

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

Gloeilamp
Minimal Price:7.50
4.8 / 14 Review(s)