Gevelverlichting zwart rond 'Flush' led lamp IP65 160mm op FOIR.nl

Gevelverlichting zwart rond 'Flush' led lamp IP65 160mm

Gevelverlichting zwart rond 'Flush' led lamp IP65 160mm

Prachtige ronde wandlamp met een zwarte afwerking, deze wandlamp heeft een ingebouwde led lamp. De lamp heeft een diameter van 160mm.
Regular Price ​ 54,95 Special Price ​ 34,95
Productcode
3715X

Prachtige zwarte ronde wandlamp voor het verlichten van gevels gemaakt van aluminium, deze wandlamp voelt zwaar aan en geeft een prachtig licht af. Doordat de wandlamp richting de muur schijnt, zorgt  de lamp voor een indirect (sfeerlicht). Deze wandlamp heeft ingebouwde ledlampen die helemaal rondom ingebouwd zijn. Het licht wat deze lamp afgeeft is warm wit. Deze wandlamp is compleet en wordt met lichtbronnen geleverd.

Naast dat het mogelijk is om deze lamp buiten te gebruiken is gebruik binnenshuis ook mogelijk (bijvoorbeeld in de badkamer).

Prachtige buitenlamp voor het verlichten van gevels binnen en buiten. Deze lamp heeft een ip waarde van IP65 en is hierdoor volledig waterdicht. Deze wandlamp heeft de volgende afmetingen: 10cmx10cmx10cm en schijnt naar boven en onder. Het is niet nodig om nog een losse led lamp te bestellen deze zit namelijk in de lamp ingebouwd. Deze wandlamp geeft warm licht af en is niet dimbaar. Overal te gebruiken doordat deze lamp waterdicht is. Prachtig voor het verlichten van gevels en buitenruimtes, deze wandlamp is natuurlijk ook binnen te gebruiken.

De lamp is van hoge kwaliteit en er zit 2 jaar garantie op. 

Voltage: max 265V
Lichtbron: LED (ingebouwd) 
Montage methode: Monteren op de muur. Er zit een kabel aan de lamp
Materiaal: Aluminium
Body Kleur: Zwart glad antraciet
Diameter: 150mm
Diepte: 35mm
Wattage: 7 w

Product details
DimbaarNee
Fitting typeIngebouwde led lampen
MerkCentralLight
KleurZwart
Levertijd:1 dag
Energie ratingA+
Diameter160mm
Diepte35mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk