Led lamp met zonnepaneel

Gevelverlichting 'Victor' zonnepaneel zwart led 2200mAh

Gevelverlichting 'Victor' zonnepaneel zwart led 2200mAh

Wandlamp zwart op zonne energie led lamp industrieel zonnepaneel.
Regular Price ​ 79,95 Special Price ​ 69,95
Productcode
3149

Product beschrijving

Voor bezorging op 24/09/2020, bestel binnen

Deze solar Victor LED lamp heeft een geïntegreerde LED, PIR bewegingsdetectie en een zonnepaneel waarmee deze zijn 2200 mAh batterij kan opladen. Deze Solar lamp hoeft niet op het lichtnet te worden aangesloten. De bediening is zeer eenvoudig, het zonnepaneel is voorzien van een lichtsensor, zodat het paneel gedurende de uren van de dag van stroom wordt voorzien en de batterij wordt opgeladen. Wanneer de lichtsensor detecteert dat de nacht is begonnen, wordt het licht automatisch ingeschakeld.

De IP65-bescherming zorgt voor een uitstekende bescherming tegen water en een goede werking buitenshuis. Om de IP65-bescherming te behouden, moet u ervoor zorgen dat alle geleverde componenten goed geïnstalleerd zijn en goed gebruikt worden.

De PIR sensor stelt de lamp in staat om de beweging van warmtebronnen te detecteren. Door middel van een knop kunnen we kiezen tussen de twee beschikbare opties.

Optie veiligheidsverlichting: Na ongeveer 30 seconden zonder gedetecteerde beweging straalt de lamp 20% van de totale verlichting uit.
Optie voor totale uitschakeling: Na ongeveer 30 seconden zonder gedetecteerde beweging wordt de lamp volledig uitgeschakeld.

Ga een stap verder op de weg naar energie-efficiëntie met de Victor solar LED verlichting met bewegingsdetectie IP65 en doe mee met de groene energierevolutie.

Product details
KleurZwart
brandCentralLight
Levertijd:5 dagen
Energie ratingA+
DimbaarNee
Type fittingIngebouwde led
MerkCentralLight
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
Product beschrijving
Product beschrijving