Gevelverlichting Kubus 'Ace' sensor zwart 7W led up and down lamp PIR bewegingsmelder op FOIR.nl

Gevelverlichting Kubus 'Ace' sensor zwart 7W led up and down lamp PIR bewegingsmelder

Gevelverlichting Kubus 'Ace' sensor zwart 7W led up and down lamp PIR bewegingsmelder

Wandlamp up en down kubus lamp voor het verlichten van gevels, volledig waterdicht (IP65). Deze lamp schijnt naar boven en onder.
Regular Price ​49,95 Special Price ​39,95
Productcode
3615X
Voor bezorging op 04/12/2021, bestel binnen

Productinformatie
Deze wandlamp heeft een bewegingssensor, maar geen lichtsensor. Dit betekend dat de lamp ook overdag aangaat. Om ze zorgen dat de lampen alleen in de avond aangaan, moet er gewerkt worden met een tijdschakelaar. Het is ook mogelijk om een aparte lichtschakelaar op de gevel te momenteren.

Prachtige zwarte up en down wandlamp gemaakt van aluminium, deze wandlamp voelt zwaar aan en geeft een prachtig licht af. Door de aluminium kleppen is het mogelijk om de straal licht (boven en onder) af te stellen. Dit zorgt ervoor dat je altijd het juiste licht op de goede plek weet te brengen. Het licht wat deze lamp afgeeft is warm wit. Deze wandlamp is compleet en wordt met lichtbronnen geleverd.

Naast dat het mogelijk is om deze lamp buiten te gebruiken is gebruik binnenshuis ook mogelijk (bijvoorbeeld in de badkamer).

Prachtige buitenlamp voor het verlichten van gevels binnen en buiten. Deze lamp heeft een ip waarde van IP65 en is hierdoor volledig waterdicht. Deze wandlamp heeft de volgende afmetingen: 10cmx10cmx10cm en schijnt naar boven en onder. Het is niet nodig om nog een losse led lamp te bestellen deze zit namelijk in de lamp ingebouwd. Deze wandlamp geeft warm licht af en is niet dimbaar. Overal te gebruiken doordat deze lamp waterdicht is. Prachtig voor het verlichten van gevels en buitenruimtes, deze wandlamp is natuurlijk ook binnen te gebruiken.

Technische Specificatie
Voltage: max 265V
Lichtbron: LED (ingebouwd) 
Montage methode: Monteren op de muur. Er zit een kabel aan de lamp
Materiaal: Aluminium
Body Kleur: Zwart glad antraciet
Grootte: Als foto 10cmx10cmx10cm (lbh)
Wattage: 7 w

Product details
DimbaarNee
Fitting typeIngebouwde led lampen
MerkCentralLight
KleurZwart
Levertijd:1 dag
Energie ratingA+
Hoogte100mm
Diepte100mm
Breedte100mm
ConditieNieuw
wattage7W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
Wandlamp up en down kubus lamp voor het verlichten van gevels, volledig waterdicht (IP65). Deze lamp schijnt naar boven en onder.
Zwart, FOIR.NL,Voordeur verlichting