led lamp warm wit edison dimbaar 2200k

G80 6w spiraal led lamp dimbaar warm wit 2200k

G80 6w spiraal led lamp dimbaar warm wit 2200k

Prachtige 6W led lamp, dimbaar en warm kaarslicht
​ 14,50
Productcode
5052X

Prachtige led lamp met een diameter van 80mm. Deze led lamp geeft een warme kleur af die vergelijkbaar is met kaarslicht. Hierdoor kan je in elke ruimte een warme sfeer krijgen!

Door de redelijk compacte maat is de led lamp bijna overal te plaatsen. Bekijk de afmetingen goed, we hebben genoeg verschillende compacte led lampen! Er is altijd een geschikte led lamp voor jou!

De spiraal in deze ledlamp geeft een warme kaarsachtige kleur af. Er wordt een warm licht verspreid in de kamer. Dit is perfect in hotels en restaurants maar natuurlijk ook bij je thuis in de woonkamer. De led lamp heeft een E27 fitting, dit is de meest gebruikte fitting voor lampen. De lamp is hierdoor vrijwel overal te gebruiken. Let wel op dat er genoeg hoogte en breedte is voor de lamp.

Deze led lamp heeft een vermogen van 6W en is dimbaar. De lichtsterkte is 300 lumen en de kleurtemperatuur is 2200 kelvin. (warm wit)

Doordat deze led lamp dimbaar is, hierdoor is het mogelijk om altijd de juiste lichtintensiteit te creëren. Door het lage verbruik van de lamp begin je direct met het besparen van energie. Het is ook fijn dat de lamp niet warm wordt, alle energie wordt gebruikt voor het creëren van licht.

 

Product details
DimbaarJa
Fitting typeE27 fitting
Levertijd:1 dag
Energie ratingA++
Diameter80mm
Breedte80mm
ConditieNieuw
wattage6W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
WattageN/B