• Gratis verzending boven de €75,- (anders €2,95)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8/10

Fitting

E27 fittingen bekijk de lamphouders op FOIR.nl

Om je eigen lamp te maken zijn fittingen onmisbaar! Er zijn verschillende soorten beschikbaar: uitgevoerd in plastic of in metaal. De metalen versies zijn beschikbaar in de mooiste kleuren en afwerkingen. De plastic fittingen zijn alleen in wit en zwart verkrijgbaar. We hebben een mooie hoeveelheid fittingen beschikbaar, hierdoor zit er altijd wat voor jou bij! Mocht je toch wat missen of niet zeker weten of de goede fitting bij ons beschikbaar is, neem dan even contact met ons op. 

Combineer de fitting met een leuk strijkijzersnoer, hierdoor maak je de lamp persoonlijk. Zorg ervoor dat je voldoende strijkijzersnoer besteld. Dan weet je zeker dat jouw lamp straks perfect wordt. We raden altijd aan om gelijke wattages aan gloeilampen te bestellen, hierdoor wordt het licht mooi gelijk en lijkt de lamp 1 geheel. 

De fittingen worden compleet geleverd, zoals op de afbeeldingen. Dus met een trekontlaster (zwarte kabelgrip aan de bovenkant) en eventuele ring (bij de metalen versie's is meestal maar 1 ring aanwezig, deze dienen extra besteld te worden). Mochten de fittingen in combinatie met een lampenkap worden besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze samengaan, indien dit niet het geval is, nemen wij uiteraard contact met je op. 

Mocht je niet zeker weten welke fitting voor jou het meest geschikt is, laat het ons dan even weten. We zullen je altijd goed helpen.

Artikelen 1 tot 27 van 58 in totaal

per pagina

:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 27 van 58 in totaal

per pagina

:
  1. 1
  2. 2
  3. 3