E27 naar B22 Bajonet fitting adapter

Verloopfitting Fitting adapter E27 naar B22 (Bajonet) voor lampen

Krijg vandaag 10% KORTING met code LENTE10

Verloopfitting Fitting adapter E27 naar B22 (Bajonet) voor lampen

Rating:
100% of 100
Regular Price ​4,95 Special Price ​2,95

E27 naar B22 verloop fitting adapter voor B22 (Bajonet) lampen. Hierdoor kan je lichtbronnen met een B22 fitting gebruiken.

Productcode
1915X
  • Koop 10 voor ​1,95 per stuk en bespaar 34%
Voor levering op woensdag (06/03) bestel binnen

Productinformatie
De E27 naar B22 adapter is een klein apparaat dat u in staat stelt om een E27-basislamp te gebruiken in een armatuur dat een B22-basisstopcontact heeft. Deze adapter draait eenvoudig in het B22-stopcontact en biedt een E27-basis waar de lamp in kan worden gestoken. Dit is een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing voor degenen die hun bestaande E27-basislampen willen gebruiken in een B22-stopcontactarmatuur.

Deze adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen om veilige en betrouwbare werking te garanderen. Het is eenvoudig te installeren, u hoeft alleen maar de adapter in het B22-stopcontact te draaien en vervolgens de E27-lamp in te steken. 

Het is compatible met de meeste soorten lichtbronnen, zoals gloeilampen, LED- en spaarlampen.

Deze adapter is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals in huizen, kantoren en commerciële omgevingen, ook geschikt voor het retrofitten van oude armaturen of voor gebruik tijdens reizen naar het buitenland waar andere types stopcontacten worden gebruikt. 

Dit is een perfecte oplossing voor degenen die hun bestaande E27-basislampen willen gebruiken in een B22-stopcontactarmatuur, het is een kosteneffectieve en eenvoudig te gebruiken oplossing die het niet nodig maakt om nieuwe lampen aan te schaffen

Verloopfitting van E27 naar B22, gebruik deze fitting om B22 lampen te gebruiken in grote E27 fittingen!

Gebruik deze goed ontworpen verloop fitting adapter voor E27 fitting lampen met Bajonet (b22) lampen.

Dit product stelt je in staat om alle soorten zeldzame en geïmporteerde lampen die alleen beschikbaar zijn in Bajonet (b22) fitting te gebruiken in E27 fittingen. 

Deze adapter werkt met alle spanningen van 110V tot 240V.

Gebruik deze adapter om E27 fittingen om te vormen naar Bajonet fittingen, zodat je toch je mooie lampen kan ophangen zonder een nieuwe fitting te kopen!

Handig voor als je een andere lamp hebt gekocht dan je wou gebruiken. De b22 fittingen worden voornamelijk voor Engelse lampen gebruikt, bij ons is de E27 fitting de 'normale' fitting. In Engeland is dit de B22 fitting.

Product details
DimbaarDimbaar
Fitting typeE27 fitting
Merk CentralLight
KleurWit
Levertijd:1 dag
Energie ratingN/B
ConditieNieuw
Verkocht per1 stuk
WattageN/B
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Zakelijk bestellen of grote hoeveelheden nodig? 

We kunnen al onze producten snel en voordelig leveren. We leveren vaak verlichting voor nieuwe hotels, restaurants en tuinen. We denken graag met je mee!

Voor bedrijven in Belgie is het mogelijk om een factuur zonder BTW te krijgen.

Bedankt! 

Team FOIR

Deze producten zijn ook interessant voor je:

E27 naar B22 verloop fitting adapter voor B22 (Bajonet) lampen. Hierdoor kan je lichtbronnen met een B22 fitting gebruiken.

Wit, FOIR.NL,Verloopfitting