Staande buitenlamp 

Staande buitenlamp nodig? Bekijk hier alle staande lampen voor buiten van FOIR. We hebben veel verschillende lampen voor jouw huis! Gebruik de filters aan de rechterkant om jouw lamp te vinden.

Staande buitenlamp

Filter
Set Ascending Direction

119 Items

per page
 1. -14%
  Add to Wish List
  Nordlux Solar 'Rica' staande lamp modern led lamp PIR 600mm
  Regular Price ​69,95 Special Price ​59,95
 2. -6%
  Add to Wish List
 3. -20%
  Add to Wish List
  Staande buitenlamp zonne energie 'Halos' PIR bewegingsmelder 450mm
  Regular Price ​99,95 Special Price ​79,95
 4. -16%
  Add to Wish List
  Staande solar buitenlamp 'Tunis' led 100lm 2200 mAh 800mm
  Regular Price ​78,95 Special Price ​65,95
Filter
Set Ascending Direction

119 Items

per page

Staande lamp buiten: veiligheid en sfeer in je tuin

Staande buiten lampen zijn goede manier om de veiligheid en sfeer in je tuin te verbeteren. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreide collectie tuinpadverlichting in verschillende stijlen en designs, zodat je altijd een lamp kunt vinden die past bij jouw smaak en behoeften.

Belang van goede buiten verlichting

Goede verlichting is belangrijk voor de veiligheid van jou en je gasten. Het zorgt ervoor dat je veilig kunt navigeren door je tuin, zelfs bij weinig licht. Daar naast zorgt tuinverlichting voor de juiste accenten op de goede plek.

Stijlen en designs

Op FOIR.nl hebben we een groot aanbod buiten verlichting. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of landelijke uitstraling. We hebben de perfecte tuinpadverlichting voor jou. De lampen voor buiten zijn  beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Verschillende soorten staande buitenlampen

Bij FOIR.nl hebben we verschillende soorten tuinpadverlichting om uit te kiezen. Je kan kiezen uit  staande lampen, paallampen en grondspots. De lampen zijn leverbaar in meerdere soorten licht kleuren. Zodat je altijd de perfecte verlichting kunt vinden die past bij jouw tuin en behoeften.

Energiezuinige buiten verlichting

Onze buiten verlichting is energiezuinig en gaat lang mee. LED lichtbronnen gebruiken weinig stroom en hierdoor beter voor het milieu. Bij FOIR.nl hebben alle buitenlampen led lichtbronnen. Je kan altijd de perfecte verlichting kunt vinden die past bij jouw tuin.

Installatie van de buiten verlichting

Het aansluiten van buiten lampen is niet altijd makkelijk. B bij twijfel kan je het altijd iemand anders laten doen. Begin met het bepalen van de gewenste plek en de soort verlichting die je nodig hebt. Zorg ervoor dat je de juiste stappen neemt tijdens de installatie. Onze buitenlampen wordt geleverd met instructies voor de installatie.

Conclusie

Tuin verlichting zorgt voor veiligheid en zicht in de tuin. Bij FOIR.nl hebben we een groot aanbod lampen in verschillende stijlen. Je kan altijd een lamp vinden naar jouw wensen. De buiten verlichting is zuinig in stroom verbruik. De buitenlampen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Mocht je vragen hebben, dan horen we het graag.

Staande buitenlamp Bewegings sensor Bekijk alle Staande buitenlamp Bewegings sensor van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Staande buitenlamp direct hier! Bekijk alle Staande buitenlamp direct op FOIR.nl.