Buitenlamp

Buitenlampen vind je op FOIR. We hebben de mooiste buiten verlichting van de mooiste merken. We hebben de populaiste buitenlampen bovenaan gezet.

Gebruik de filters om de juiste lampen voor jouw huis te vinden!


Buitenlamp

Filter
Set Ascending Direction

737 Items

per page
Filter
Set Ascending Direction

737 Items

per page

Buitenlampen soorten


Veel gestelde vragen over buiten verlichting

Wat is de beste buitenlamp?

De beste lampen voor buiten zijn lampen met een IP44 waarde of hoger (IP65). Wij raden altijd buitenverlichting aan met een vervangbare lichtbron. Mocht de lichtbron kapot gaan, dan hoef je de volledige lamp niet te vervangen. Bovendien kan je dan altijd de hoeveelheid licht veranderen door een nieuwe lichtbron te plaatsen. 


Waar moet je op letten bij buitenverlichting?

Voor het uitzoeken van buitenverlichting moet je op de volgende dingen letten:

  • Wil je sfeerverlichting of is het voor de veiligheid
  • Hoeveel lampen wil je plaatsen?
  • Wil je warm wit licht of helder wit licht plaatsen?
  • Hoe groot mag de lamp zijn?
  • Heb je een centraaldoos buiten en moet de lamp daaroverheen kunnen?

Mocht je twijfelen of vragen hebben over een specifiek product? Neem contact met ons op.


Welke lampen zijn geschikt voor buiten?

Lampen zijn geschikt voor buiten als ze een IP waarde van minimaal IP44 of hoger hebben. Hoe hoger het getal, hoe beter de lampen beschermt zijn tegen water. We geven dit aan op de product pagina van de lampen zelf.


Wat kosten een buitenlamp aan stroom?

Led buitenverlichting kost niet veel aan stroom, de meeste besparing is mogelijk als je oude buitenverlichting die een spaarlamp of gloeilamp gebruikt vervangt. Om de stroomkosten te berekenen hebben we een handige tool gemaakt. Bereken hier wat een buitenlamp aan stroom kost. Wil je een lamp die geen stroomkost? Bekijk dan de buitenlampen op zonne energie in deze categorie.


Buiten verlichting voor elk huis en elke stijl

Of je nu een modern huis hebt of een meer traditioneel ontwerp. Een mooie gevellamp is een geweldige manier om de uitstraling van je huis te verbeteren. Dit verbeterd ook de veiligheid. Bij FOIR.nl hebben we een uitgebreid aanbod buiten verlichting die perfect zijn voor elk huis en elke stijl.

 

Verschillende soorten buiten verlichting

Bij FOIR.nl hebben we een groot aanbod aan buiten verlichting om uit te kiezen. Van gevelverlichting tot staande buitenlampen en van plafondlampen buiten tot tuinpadverlichting. Buitenlampen voordeur. De lampen zijn perfect voor naast de voordeur of langs een tuinpad. Staande tuinlampen zijn perfect voor op het terras of langs de oprit. Buitenspots zijn een mooie manier om de vormen van het huis te benadrukken. Grondspots zijn perfect om donkere plekken te verlichten in de tuin.

 

Energiezuinige buitenverlichting

Onze wandlampen voor buiten worden geleverd met zuinige LED lampen. Al onze lampen zijn geschikt voor led lichtbronnen. LED lampen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ze gaan langer mee dan gloeilampen en verbruiken een stuk minder energie.

 

IP-waarde

Buitenverlichting moeten bestand zijn tegen regen, wind en andere weersomstandigheden. Daarom zijn al onze lampen voorzien van een IP-waarde. De IP-waarde geeft aan in hoeverre de lamp beschermd is tegen stof en water. Hoe hoger de IP-waarde, hoe beter de lamp beschermd is. Zo is al onze buitenverlichting bestand tegen waterstralen en kunnen ze zonder problemen buiten geplaatst worden. Lees hier meer over IP waarde.

 

Kleurtemperatuur

De kleur temperatuur van de led buiten verlichting is ook belangrijk om te overwegen. Een warm witte kleur temperatuur geeft een gezellig gevoel. Een koudere kleurtemperatuur zorgt voor een moderner en strakker. Bij FOIR.nl hebben we een groot aanbod van verschillende kleur temperaturen om uit te kiezen, zodat je de perfecte lamp kunt vinden die past bij de stijl van jouw huis en tuin.

 

Conclusie

Buitenverlichting is een geweldige manier om de uitstraling van je huis te verbeteren. Bovendien verhoogt het ook de veiligheid te verhogen. Bij FOIR.nl hebben we een groot aanbod van verschillende soorten buiten verlichting. Waaronder zuinige LED lampen. Onze lampen zijn bestand tegen verschillende weers omstandigheden en beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen, zodat je de perfecte lamp kunt vinden die past bij de stijl van jouw huis en tuin.

Buitenlamp 72mm Bekijk alle Buitenlamp 72mm van FOIR. Voldoende keuze! Bekijk alle Buitenlamp direct hier! Bekijk alle Buitenlamp direct op FOIR.nl.