ClickCease
Buitenlamp staand Solar 'Tanza' 40cm LED lamp met radar bewegingsdetectie IP65 op FOIR.nl

Buitenlamp staand Solar 'Tanza' 40cm LED lamp met radar bewegingsdetectie IP65

Buitenlamp staand Solar 'Tanza' 40cm LED lamp met radar bewegingsdetectie IP65

Tuinpad verlichting met radardetectie, 2200mah batterij die overdag wordt opgeladen.
​68,00
Productcode
3947

Deze Solar LED lamp heeft een geïntegreerde LED, radar bewegingsdetectie en een zonnepaneel waarmee deze zijn 2200 mAh batterij kan opladen. Deze Solar lamp hoeft niet op het lichtnet te worden aangesloten. De bediening is zeer eenvoudig, het zonnepaneel is voorzien van een lichtsensor, zodat het paneel gedurende de uren van de dag van stroom wordt voorzien en de batterij wordt opgeladen. Wanneer de lichtsensor detecteert dat de nacht is begonnen, wordt het licht automatisch ingeschakeld.

De IP65-bescherming zorgt voor een uitstekende bescherming tegen water en een goede werking buitenshuis. Om de IP65-bescherming te behouden, moet u ervoor zorgen dat alle geleverde componenten goed geïnstalleerd zijn en goed gebruikt worden.

De radar lichtsensor stelt de lamp in staat om de beweging van een persoon te detecteren. Door middel van een knop kunnen we kiezen tussen de twee beschikbare opties.

Optie veiligheidsverlichting: Na ongeveer 30 seconden zonder gedetecteerde beweging straalt de lamp 30% van de totale verlichting uit.
Optie voor totale uitschakeling: Na ongeveer 30 seconden zonder gedetecteerde beweging wordt de lamp volledig uitgeschakeld.

Ga een stap verder op de weg naar energie-efficiëntie met de Tanza Solar LED verlichting met bewegingsdetectie IP65 en doe mee met de groene energierevolutie.

Certificaten: CE & RoHS
Energie klasse: A ++
IP-beschermingsfactor: IP65
Detectie afstand: 3-5 m
Afmetingen: 130x130x400mm / 130x130x800mm
Materiaal: aluminium / ABS / PC
Lumen: 70 lm
Gebruik: Buiten
Brandtijd 8 uur
Batterij: 2200 mAh
Laadduur: 6h ~ 8h
Bijzonderheden: Solar oplaad, snoerloos
montage Opbouw
Bewegingssensor: Radar
Lichtpunten: 1
Garantie: 5 jaar

Product details
DimbaarJa
Fitting typeIngebouwde led lampen
MerkCentralLight
KleurZwart
Levertijd:3-5 dagen
Energie ratingA+
Hoogte400mm
ConditieNieuw
wattage0W
inbouwdiameter0
Verkocht per1 stuk
Tuinpad verlichting met radardetectie, 2200mah batterij die overdag wordt opgeladen. Zwart, FOIR.NL,Zonne energie lampen