• Gratis verzending boven de €20,- (anders €2,95)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klanten geven ons een 8/10

Swipe to the left

Hanglamp ophangen met een haak

Hanglamp ophangen met een haak
By Joris Tijsen 6 april 2018 No comments


Hang een hanglamp of lampenkap altijd op de juiste plek! Door een lamp te combineren met strijkijzersnoer en een zwarte zware plafondhaak kan je ervoor zorgen dat je lamp altijd op de juiste plek komt te hangen.

Het is gemakkelijk om in strijkijzersnoer een knoop te leggen, dit heeft meerdere voordelen: je zorgt er altijd voor dat de lamp op de juiste plek komt te hangen en je kan ook de hoogte van de lamp eenvoudig aanpassen. Dit is makkelijk als je bij een feestje de eettafel weghaalt of verplaatst.

Door een extra haak op een andere plek op te hangen kan je ook de lamp op een andere plek hangen. Zorg er in dit geval wel voor dat er genoeg strijkijzersnoer over is! :)

Het is belangrijk dat je een haak gebruikt die het gewicht van de lamp kan dragen, het is natuurlijk ook van belang dat het plafond sterk genoeg is.

Meerdere lampen ophangen?

Het is makkelijke om meerdere lampen op de juiste plek te hangen (met of zonder lampenkap) door gebruik te maken van onze kleine plafondhaakjes. Zo zorg je er ook voor dat de lampen niet te dicht bij elkaar hangen! :)

De afstand tussen de lampen boven tafel doen we zelf altijd als volgt:

- Meet de totale lengte van de tafel.
- Hang je twee kappen op,deel de lengte dan door 3 (drie gelijke afstanden tussen de lampen)
-
Leg de twee kappen op tafel en zorg dat het midden op gelijke afstand tussen het tafeleinde en de andere kap is.