• Gratis verzending boven de €30,- (anders €3,95)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen & snelle levering
  • Klanten geven ons een 8/10

Swipe to the left

Hanglamp glazen bollen - Bekijk

By Joris Tijsen 2 september 2019 No comments

Hanglamp glazen bollen 3 bollen 'Varus' amberkleurige glas


https://foir.nl/hanglamp-3-bollen-varus-15865-3-metal-bruin-amberkleurige-glazen.html

Deze hanglamp glas bestaat uit 3 glazen bollen, deze hanglamp komt uit de serie Varus. De diameter van de ronde plafondkap is 30cm, de totale diameter van de hanglamp is 510mm. De hanglamp bestaat zelf uit drie verschillende maten:20cm, 25cm en 30cm.

Deze prachtige hanglamp met 3 glazen bollen, doordat de bollen van glas gemaakt zijn

Door het ontwerp deze glazen hanglamp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer. Dankzij drie E27 fittingen, is het mogelijk de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die je zou willen. Wij raden LED-lampen aan, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

De diameters van de bollen zijn: 20cm, 25cm en 30cm. De plafondkap heeft een diameter van 300mm.


Hanglamp glas 3 bollen 'Varus'- nikkel mat - transparant glas

https://foir.nl/hanglamp-glas-3-bollen-varus-15851-nickel-mat-glas-transparant.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 51cm, bevat drie verschillende maten glasparels. In het bovenste gedeelte van de glazen bol is satijnnikkel. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij drie E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

Hanglampen 'Varus' metal Bruin - amberkleurige glas (SET)

https://foir.nl/hanglampen-set-varus-15865-5-metal-bruin-amberkleurige-glazen-set.html

Dit futuristische hanglamp biedt het interessante opstelling van de vijf lichtelementen op verschillende niveaus en in verschillende maten. De combinatie van bruine metaal en glas amberfarbenem maken deze lamp een unieke eye-catcher. De lamp is voorzien van vijf E27 sockets (max.60W). We raden u aan vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing om LED-lampen te gebruiken. Bij andere modellen van deze serie, kunt u het beeld van uw woning af te ronden.


Hanglamp glazen bollen 5x 'Varus' nikkel mat - transparant glas

https://foir.nl/hanglamp-glazen-bollen-5x-varus-15851-5opknoping-lamp-nickel-mat-glas-transparant.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 65cm, omdat er vijf verschillende grootte glasparels. In het bovenste gedeelte van de glazen bol is satijnnikkel. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Thanks fnfE27 stopcontacten, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.


Hanglamp glas 5 bollen 'Varus' metaal goud - doorzichtig glas

https://foir.nl/hanglamp-glas-5-bollen-varus-15855-5-metaal-goud-doorzichtig-glas.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 65cm, omdat er vijf verschillende grootte glasparels. In het bovenste deel van de glazen bol is goud. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij vijf E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.


Hanglamp glas bol 'Varus' - metaal goud - doorzichtig glas

https://foir.nl/hanglamp-glas-bol-varus-15855-3-metaal-goud-doorzichtig-glas.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 51cm, bevat drie verschillende maten glasparels. In het bovenste deel van de glazen bol is goud. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij drie E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

Hanglamp 3 glazen bollen 'Varus' - chroom - smoke glas

https://foir.nl/hanglamp-glazen-bollen-varus-15861-3-chroom-smoke-glas.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 51cm, omdat er drie verschillende maten rokerige glasparels. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij drie E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

Hanglamp glazen bollen 5x 'Varus' - chroom - smoke glas

https://foir.nl/hanglamp-glazen-bollen-5x-varus-15861-5-chroom-smoke-glas.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 65cm, omdat er vijf verschillende maten rokerige glasparels. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij vijf E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.