• Gratis verzending boven de €30,- (anders €3,95)
  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen & snelle levering
  • Klanten geven ons een 8/10

Swipe to the left

Hanglamp glazen bollen - Bekijk

By Joris Tijsen 2 september 2019 No comments

Hanglamp glazen bollen 3 bollen 'Varus' amberkleurige glas


https://foir.nl/hanglamp-3-bollen-varus-15865-3-metal-bruin-amberkleurige-glazen.html

Deze hanglamp glas bestaat uit 3 glazen bollen, deze hanglamp komt uit de serie Varus. De diameter van de ronde plafondkap is 30cm, de totale diameter van de hanglamp is 510mm. De hanglamp bestaat zelf uit drie verschillende maten:20cm, 25cm en 30cm.

Deze prachtige hanglamp met 3 glazen bollen, doordat de bollen van glas gemaakt zijn

Door het ontwerp deze glazen hanglamp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer. Dankzij drie E27 fittingen, is het mogelijk de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die je zou willen. Wij raden LED-lampen aan, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

De diameters van de bollen zijn: 20cm, 25cm en 30cm. De plafondkap heeft een diameter van 300mm.


Hanglamp glas 3 bollen 'Varus'- nikkel mat - transparant glas

https://foir.nl/hanglamp-glas-3-bollen-varus-15851-nickel-mat-glas-transparant.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 51cm, bevat drie verschillende maten glasparels. In het bovenste gedeelte van de glazen bol is satijnnikkel. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij drie E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

Hanglampen 'Varus' metal Bruin - amberkleurige glas (SET)

https://foir.nl/hanglampen-set-varus-15865-5-metal-bruin-amberkleurige-glazen-set.html

Dit futuristische hanglamp biedt het interessante opstelling van de vijf lichtelementen op verschillende niveaus en in verschillende maten. De combinatie van bruine metaal en glas amberfarbenem maken deze lamp een unieke eye-catcher. De lamp is voorzien van vijf E27 sockets (max.60W). We raden u aan vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing om LED-lampen te gebruiken. Bij andere modellen van deze serie, kunt u het beeld van uw woning af te ronden.


Hanglamp glazen bollen 5x 'Varus' nikkel mat - transparant glas

https://foir.nl/hanglamp-glazen-bollen-5x-varus-15851-5opknoping-lamp-nickel-mat-glas-transparant.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 65cm, omdat er vijf verschillende grootte glasparels. In het bovenste gedeelte van de glazen bol is satijnnikkel. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Thanks fnfE27 stopcontacten, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.


Hanglamp glas 5 bollen 'Varus' metaal goud - doorzichtig glas

https://foir.nl/hanglamp-glas-5-bollen-varus-15855-5-metaal-goud-doorzichtig-glas.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 65cm, omdat er vijf verschillende grootte glasparels. In het bovenste deel van de glazen bol is goud. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij vijf E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.


Hanglamp glas bol 'Varus' - metaal goud - doorzichtig glas

https://foir.nl/hanglamp-glas-bol-varus-15855-3-metaal-goud-doorzichtig-glas.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 51cm, bevat drie verschillende maten glasparels. In het bovenste deel van de glazen bol is goud. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij drie E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

Hanglamp 3 glazen bollen 'Varus' - chroom - smoke glas

https://foir.nl/hanglamp-glazen-bollen-varus-15861-3-chroom-smoke-glas.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 51cm, omdat er drie verschillende maten rokerige glasparels. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij drie E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

Hanglamp glazen bollen 5x 'Varus' - chroom - smoke glas

https://foir.nl/hanglamp-glazen-bollen-5x-varus-15861-5-chroom-smoke-glas.html

Dit moderne ophanging, uit de serie Varus, maakt indruk met zijn mooie verschijning. De diameter van de ronde plafondelement is 65cm, omdat er vijf verschillende maten rokerige glasparels. Door zijn ontwerp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer zijn. Dankzij vijf E27 sockets, hebt u de mogelijkheid de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die u zou willen. Wij raden LED-lampen, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

hanglamp industrieel bekijk dit handige lijstje

By Joris Tijsen 2 september 2019 No comments

Hanglamp industrieel: Lijstje met populaire hanglampen

Hanglamp industrieel zwart 'Tuno' kooilamp e27 fitting 400mm

https://foir.nl/hanglamp-industrieel-zwart-tuno-kooilamp-e27-fitting-400mm.html

Leer is momenteel bang op trend! Deze prachtige en ausergewhnliche opknoping lamp met gentegreerde leren ring betovert met zijn moderne charme gegarandeerd elke ruimte. Het licht dat een totale lengte van 120 cm en E27 kunt u lampen en daarmee de lichtintensiteit en lichtkleur zelf te bepalen (max.60W). Als gevolg van de energiebesparing en de robuustheid, raden wij u LED-lampen.

Hanglamp rond zwart 'Isabelle' E27 fitting 350mm

https://foir.nl/hanglamp-rond-zwart-isabelle-e27-fitting-350mm.html

Deze hanger uit de serie Isabelle (Ø 35cm) overtuigt door zijn retro stijl. De combinatie van roestkleurig metaal en een donkerbruine houtlook maken het een verrijking in uw woon- of slaapgedeelte. De 120cm in de kamerboomarmatuur heeft een ronde lampenkap, die een mooi patroon door het rasterpatroon in de kamer brengt. Door de vrije keuze van de lichtbron (E27/max. 60W) kunt u zelf de lichtsterkte en lichtkleur van deze binnenlamp bepalen. Vanwege de lange levensduur raden wij LED lampen aan. Met andere modellen uit deze serie kunt u het beeld van uw woonkamer verder verfraaien.

Hanglamp 3 kooien industrieel 'Manna' zwart metaal e27 fitting

https://foir.nl/hanglamp-3-kooien-industrieel-manna-zwart-metaal-e27-fitting.html

Prachtige hanglamp met 3 verschillende kooien, deze hanglamp heeft een stoer uiterlijk en maakt het makkelijk om een hal of eettafel te verlichten. De lampen worden bedraad geleverd, het is dus slechts een kwestie van het aansluiten van de plafondkap en de lampen hangen!

Hanglamp roest 'Celine' rond E27 fitting 400mm

https://foir.nl/hanglamp-roest-celine-rond-e27-fitting-400mm.html

Stijlvolle en moderne look, deze hanglamp presenteert uit de serie Celine. De rostfrbige metalen lamp heeft een diameter van 40 cm en heeft decoratieve ponsen op lampenkap. Door de decoratieve stoten het licht wordt gereflecteerd indrukwekkend. De hanger past perfect op een tafel in de woonkamer of eetkamer, het is een echte eye-catcher met zijn roestkleurige look. Dankzij de E27, kunt u vrij kiezen hun verlichting apparatuur afhankelijk van de voorkeur aan 60Watt, het maakt niet uit wat u wilt lichte kleur of lichtintensiteit. We raden LEDs als gevolg van hun energiebesparingen en robuustheid.

Hanglamp eettafel roest 'Celine' 3x E27 fitting 1170mm

Hanglamp roest modern eettafel

https://foir.nl/hanglamp-eettafel-roest-celine-3x-e27-fitting-1170mm.html

De drie kappige hanglamp Celine, zich als een onderscheidend bestanddeel van de trendy industrieel ontwerp. De drie roest gekleurde metalen lampenkappen, is voorzien van decoratieve ponsen, waardoor het licht indrukwekkende wordt gereflecteerd. De luminescerende panelen worden bevestigd aan een vast opgestelde 117 cm lange, rechte armen en bestaat uit roest kleurig. De kettingophanging (150 cm) maakt het industrile ontwerp is voltooid. Dankzij de drie E27 fittingen, kunt u volgens uw smaak, de lampen tot max. 40 Watt vrij te kiezen en daarmee de lichte kleur en helderheid bepalen. Wij raden LED-verlichting, vanwege de energiebesparing en robuustheid. Deze mooie hanglamp industrieel ontwerp sluit naadloos over een tafel.

Engelse Industriële fabriekslamp zwart 450mm

https://foir.nl/zwarte-emaille-industriele-hanglamp.html

Deze grote zwarte emaille lampenkap past goed boven de eettafel in verschillende stijlen thuis, van retro tot ultra modern. Deze lampenkap wordt gebruikt in supermarkten en cafe's en restaurants!

Het ontwerp van deze kap is gebaseerd op de Engels fabrieks lampenkap.

Perfect voor een industriële, retro, bo-ho of shabby chic interieur.

De glanzende glazuur afwerking aan de bovenzijde zorgt ervoor dat het licht van de lamp goed tot zijn recht komt. De witte binnenkant van de lamp, zorgt ervoor dat deze emaille hanglamp zowel bij hoge ophanging als lage ophanging voldoende licht geeft.

De afmetingen van deze emaille hanglamp zijn: 450mm in diameter, 18cm in hoogte.

Deze lampenkap wordt geleverd zonder fitting en strijkijzersnoer.

Door de witte binnenkant kan er ook een lager wattage lamp in geplaatst worden. Deze lampenkappen zijn geschikt voor al onze E27 fittingen. Het is slim om extra ringen bij te bestellen zodat de lampenkap goed geklemt kan worden!

Deze lampen kap wordt geleverd zonder fitting/strijkijzersnoer.

Hanglamp 3x 'Race' roest draadlamp E27 fitting 106cm

https://foir.nl/hanglamp-3x-race-roest-draadlamp-e27-fitting-106cm.html

Deze hanglamp is een combinatie van 3 'Race' roest hanglampen. Dit is de perfecte manier om de eettafel te verlichten. Het enige wat je nog moet aanschaffen bij deze lamp zijn 3x de Race hanglamp.

Prachtige manier om de eettafel te verlichten. Deze hanglamp maakt gebruik van 3x E27 lichtbronnen, deze zijn apart in de webshop te bestellen.

Hanglamp metaal 'Akin' E27 fitting 320mm

https://foir.nl/hanglamp-metaal-akin-e27-fitting-320mm.html

Een uitzonderlijke ontwerp biedt deze opknoping lamp Akin serie. De bronskleurige metalen kooi rond de bol en de chromen en bruine ingredinten geven de lamp dat bepaalde iets. Door E27 laten we u de keuze van Leuchmittels (max. 60W).


Lampenkap zwart/goud 'Atkin 1' industrieel E27 fitting


https://foir.nl/lampenkap-zwart-goud-hart-industri...

Deze 'Atkin' hanglamp heeft een ontwerp gelijk een Kasa, een traditionele Japanse hoed. Door de gouden binnenkant wordt het licht van de lichtbron extra warm.

Als je opzoek bent naar verlichting die opvalt in de ruimte, dan is deze lampenkap zonder twijfel een interessante optie. Door het eigenaardige ontwerp zal de zwart/gouden hanglamp zeker opvallen, onafhankelijk in welke kamer de hanglamp geïnstalleerd is. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is verkrijgbaar in de afwerkingen zwart en goud.

Deze 'Atkin' hanglamp wordt gebruikt in diverse design ruimtes waarin verlichting meer persoonlijkheid en onderscheid zal bieden. De lamp kan functioneel gebruikt worden of als sfeervol element, afhankelijk van de LED-gloeilamp die erin gedraaid zal worden. De hanglamp is dus te gebruiken in meerdere omgevingen.

De kabel is in hoogte verstelbaar.

Lampen met een maximale diameter van 125mm zullen passen.

Benodigde E27 lichtbron wordt niet meegeleverd, deze zijn los te bestellen.

Certificaten: CE & RoHS
Afmetingen: Ø350x180x1555 mm
Materiaal: Aluminium
Lichtbron: E27 lamp
Gebruik: Binnen
Maximaal vermogen: 40 W
Elektrische veiligheidsklasse: I
Montage Hangend
Lichtpunten: 1
Garantie: 5 Jaar

Kroonluchter Hanglamp traditioneel 'Ulleu' E14 fitting 600mm

https://foir.nl/kroonluchter-hanglamp-traditioneel-ulleu-e14-fitting-600mm.html

De suspensie lamp black en hennep touwen, heeft een sfeer van eertijds. Met de glans van de serie Ulleu, zullen vooral middeleeuwse liefhebbers volledige kosten te krijgen. Chandelier heeft een ronde metalen ring, heeft zes lampen beugels. deze prachtige lamp met bruin hennep touwen wordt ingericht. De hanger heeft een diameter van 60cm en projecten met een hoogte van 160 cm in de kamer. De lamp heeft zes E14 stopcontacten, zodat u de lampen tot max. bepalen 40W en de lichte kleur en intensiteit. We raden licht met LED-lampen te monteren, omdat ze meer energie-efficint en een lange levensduur. Of het nu hangt in een hal of in een woonkamer, met zijn imposante afmetingen, dit armatuur is een echte eye-catcher.

Hanglamp industrieel groot 'Milo' E27 500mm

https://foir.nl/hanglamp-industrieel-groot-milo-e27-500mm.html

De klassieke, halfbolvormige hanglamp Milo (50cm), uit roestbruine aluminium (binnen / buiten) en hangt, met een zwart koord, het optisch overeenkomende ophanging. De beschikbare E27 biedt een vrije keuze van lampen. Door hun energiebesparingen en robuustheid, raden we LED-lampen.

Hanglampen set eettafel 'Anya' 5x gaas lamp zwart

https://foir.nl/hanglampen-set-eettafel-anya-5x-gaas-lamp-zwart.html

De hanger van de ANYA-serie valt op door zijn individualiteit. De armatuur is gemaakt van zwart metaal en heeft een rechte rail met vijf ophangelementen in vijf E27-aansluitingen. De lamphouders worden omhuld door vijf afzonderlijke rastervormige lampenkappen van verschillende afmetingen (diameter tussen 15 en 20 cm). De vrije keuze van de lichtbron (E27/max. 60W) maakt het mogelijk om de lichtsterkte en lichtkleur van deze interne lamp te bepalen. Vanwege de lange levensduur raden wij LED lampen aan. Met andere modellen uit deze serie kunt u het beeld van uw woonkamer verder verfraaien.

Hanglamp glazen bollen 3 bollen 'Varus' amberkleurige glas

https://foir.nl/hanglamp-3-bollen-varus-15865-3-metal-bruin-amberkleurige-glazen.html

Deze hanglamp glas bestaat uit 3 glazen bollen, deze hanglamp komt uit de serie Varus. De diameter van de ronde plafondkap is 30cm, de totale diameter van de hanglamp is 510mm. De hanglamp bestaat zelf uit drie verschillende maten:20cm, 25cm en 30cm.

Deze prachtige hanglamp met 3 glazen bollen, doordat de bollen van glas gemaakt zijn

Door het ontwerp deze glazen hanglamp het wordt gegarandeerd een blikvanger in iedere woonkamer of slaapkamer. Dankzij drie E27 fittingen, is het mogelijk de lamp tot max. tot 40 watt te bepalen. Afhankelijk van de lichte kleur en intensiteit die je zou willen. Wij raden LED-lampen aan, vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing. U kunt de hanglamp zeer goed te combineren met andere artikelen in deze serie.

De diameters van de bollen zijn: 20cm, 25cm en 30cm. De plafondkap heeft een diameter van 300mm.

Hanglamp hout 'Schorsing' donkerbruin / zwart E27 450mm

https://foir.nl/hanglamp-hout-schorsing-donkerbruin-zwart-e27-450mm.html

Grote hanglamp in het zwart / donkerbruin, deze hanglamp heeft een diameter van maarliefst 450mm. Deze prachtige hanglamp heeft een E27 fitting. Prachtige hanglamp voor boven de eettafel of het keukeneiland.

Deze grote hanglamp wordt zonder lichtbron geleverd, deze hanglamp maakt gebruik van een E27 lichtbron.

Hanglamp industrieel 'Jaden' - metalen roest - helder gla

https://foir.nl/hanglamp-industrieel-jaden-15011-metalen-roest-helder-glas.html

De klassieke hanglamp Jaden staat voor traditie. Zowel het scherm, en de kooi, die helder glas beschermt, zijn in roestvrij metaal. Bijpassende ketting ophanging maakt het plaatje compleet. In deze hanglamp kan elk lichtbronnen worden gebruikt (max.60W) die passen in een E27 fitting. Door hun energiebesparingen en robuustheid, raden we LED-lampen.

Hanglamp zwart frame 'Azoria' zwart frame metaal E27 fitting 300mm


https://foir.nl/hanglamp-zwart-frame-azoria-zwart-frame-metaal-e27-fitting-300mm.html

Met hun prachtige traditionele uitstraling en zijn bijzondere vorm is deze hanglamp uit de serie Azoria, het centrale punt in elke ruimte. Deze lamp heeft een binnendiameter van 30 cm en steekt met een lengte van 1,5 meter in de kamer. Gemaakt van zwart metaal en kunststof, deze lamp heeft ook een lichte textiel. Uitgerust met een E27 fitting, waardoor dit model de vrije bollen keuze. We raden LED-lampen vanwege hun duurzaamheid en energiebesparing.

Verlichting buiten: Gevelverlichting, bekijk de top 10 verlichten voor buiten

By Joris Tijsen 27 augustus 2019 No comments

Je bent op zoek naar het verlichten van gevels, we hebben een handig lijstje voor je gemaakt van de populairste wandlampen voor buiten.

Nummer 1

Gevelverlichting 'Kubus' antraciet zwart 6W led up and down lamp (IP65 volledig waterdicht)


Kubus wandlamp zwart

https://foir.nl/gevelverlichting-antraciet-zwart-6w-ip65-led.html

Deze prachtige vierkante lamp is verstelbaar en heeft een wattage van 6W. Doordat de lamp verstelbaar is, kan je altijd zorgen voor het juiste licht. Door het afstellen van de lamp krijg je een ander patroon boven of onder. Dit is zelfs mogelijk wanneer de lamp al gemonteerd is. De kap van de lamp is afneembaar, hierdoor is het monteren niet alleen makkelijker. Maar is het ook mogelijk om de buitenkant van de lamp schoon te maken.

De lamp is volledig waterdicht, hierdoor is het veilig om de lamp buiten te gebruiken. De led lamp zit vast in de lamp gemonteerd en er is een waterdichte stof over de lampen gegoten hierdoor is de lamp goed dicht en beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Nummer 2

Wandlamp gevelverlichting up down 'John' gevelverlichting IP65 buiten en binnen
Wandlamp modern buitenverlichting gevel

https://foir.nl/wandlamp-gevelverlichting-up-down-john-gevelverlichting-ip65-buiten-en-binnen.html

Deze prachtige wandlamp moderne wandlamp zorgt voor een mooi lichtspel op de gevel. Dit wordt geproduceerd door een totaal van 6 ingebouwde ledlampen aan de bovenkant en onderkant. Door middel van een soort glazen loep wordt het licht van de lichtbron breder gemaakt, dit zorgt voor een prachtig patroon op de muur. Het is helaas niet mogelijk om de breedte van de lamp in te stellen.

Nummer 3
Gevelverlichting 3W antraciet zwart down lighter (warm wit 3000k) IP54

https://foir.nl/gevelverlichting-3w-antraciet-zwart.html
Deze wandlamp is een ‘downlighter’ dit houdt in dat de lamp alleen naar beneden schijnt. De twee bovenstaande lampen zijn up en down lighters. Dit betekent dat de lamp naar boven en naar onderen schijnt.

Deze lamp is prachtig voor het verlichten van tuinpaden of opritten. We raden aan om de lamp in dat geval laag te hangen. Deze lamp is uiteraard beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Op de afbeelding lijkt het licht van deze wandlamp wit, maar de wandlamp die wij bezorgen een lamp met een kleurtemperatuur van 3000k. Dit is warm wit.

Nummer 4
Wandlamp Noah aluminium IP65 6W (buiten & binnen)


https://foir.nl/wandlamp-noah-aluminium-ip65-6w-buiten-binnen.html`

Prachtige wandlamp met een bovenkant van acryl. Door het acryl is de lichtbron goed beschermd. Bovendien zorgt het ervoor dat het licht van de ingebouwde led lamp mooi wordt verspreid.

Deze lamp schijnt alleen naar boven, deze wandlamp komt over als een soort kandelaar in een modern jasje. Het is mogelijk om deze lamp zowel buiten als binnen te gebruiken.

Nummer 5
Wandlamp zwart rond buitenverlichting IP65 Led

https://foir.nl/wandlamp-zwart-rond-buitenverlichting-ip65-led.html

Deze ronde wandlamp is gemaakt van aluminium en hierdoor voelt deze lamp zwaar en is deze goed beschermt tegen de elementen. Deze wandlamp heeft een ingebouwde led lamp van 10W.

Nummer 6
Solar Rabat LED lamp met radar bewegingsmelder IP65

https://foir.nl/solar-rabat-led-lamp-met-radar-bewegingsmelder-ip65.html

Deze prachtige wandlamp heeft geen kabels nodig! Door de ingebouwde zonnecel en batterij zorgt deze wandlamp zelf voor stroom. Bovendien heeft deze lamp een ingebouwde radar, dit is de nieuwste manier van bewegingsmelder. De lamp schijnt met 20% sterkte in de avond en 100% als er een beweging wordt gedetecteerd. Hierdoor zorgt de lamp er zelf voor dat deze heel de nacht aan kan blijven staan, zonder dat de batterij opraakt.

Doordat er geen kabels nodig zijn, is het mogelijk om deze lamp overal te plaatsen (mits er zon schijnt). Dit maakt het eenvoudig om een oprit of wandelpad te verlichten!

Nummer 7
Wandlamp kruis zwart aluminium 4W led 112mm

https://foir.nl/wandlamp-kruis-zwart-aluminium-4w-led-112mm.html

Deze prachtige wandlamp zorgt voor een soort kruis op de muur, dit zorgt voor een unieke aanblik van je gevelverlichting. We zien vaak dat deze lamp ook gebruikt wordt voor het verlichten binnen.

Nummer 8
Wandlamp ‘Verona’ E27 fitting buitenlamp gevelverlichting


https://foir.nl/wandlamp-verona-antraciet-zwart-e27-fitting-ip54.html

Prachtige wandlamp met een E27 fitting. Doordat deze lamp gebruikt maak van een losse lichtbron, is het mogelijk om deze te vervangen als het nodig is. Deze buitenlamp wordt zonder lichtbron geleverd. We raden altijd aan om een warme lichtbron te gebruiken.

Nummer 9
Nordlux Fold gevelverlichting met 4 patronen LED 10W

https://foir.nl/nordlux-fold-wandlamp-4-verlichtings-patronen-10w-led-210mm.html

Deze wandlamp is van het merk Nordlux, dit is een van de populairste wandlampen van dit merk. Het leukste aan deze lamp is dat deze met verschillende patronen wordt geleverd. Het is hierdoor mogelijk om verschillende soorten patronen op de gevel te projecteren.

Deze wandlamp is beschikbaar in verschillende afwerkingen, de wandlampen maken gebruik van een gu10 lichtbron. De lichtbronnen moeten apart worden besteld.

Nummer 10
Wandlamp Dome E27 fitting buiten zwart opaal glas

https://foir.nl/wandlamp-dome-zwart-opaal-glas-e27-fitting-buitenlamp.html

Deze wandlamp heeft een prachtige opaal glazen kap, hierdoor wordt het licht van de lichtbron mooi diffuus verspreid.

Led lamp bekijk het handige lijstje met voor en nadelen

By Joris Tijsen 12 april 2018 No comments

Led verlichting is tegenwoordig zo gemaakt dat het dezelfde kleur als een traditionele gloeilamp afgeeft, hierdoor is het mooie licht van een gloeilamp nu ook zuinig! Er wordt normaal gebruik gemaakt van rechte gele staafjes, deze lichten op zodra er stroom door heen wordt gepompt. Deze staafjes zijn verder ontwikkeld, hierdoor zijn ze nu ook in verschillende vormen beschikbaar. Led verlichting wordt ook steeds goedkoper. Dit, in combinatie met de besparing op de energie rekening, zorgt ervoor dat steeds meer mensen overstappen op led verlichting.

Ik heb een handig lijstje gemaakt met de verschillende soorten led lampen die er zijn. Je kan hierdoor makkelijk de verschillende soorten zien en zo beslissen welke soort je nodig hebt.

E27 Fittingen een handig lijstje!

By Joris Tijsen 11 april 2018 No comments

Een goede E27 fitting maakt je lamp echt af, het beeld van los hangende lampen zonder kap wordt ook versterkt door gebruik te maken van een opvallende fitting. Denk aan een messing (goudkleurige) fitting in combinatie met een zwart strijkijzersnoer of een zwarte / witte bakeliet fitting met een fel gekleurde kabel. Er zijn tegenwoordig mooie E27 fittingen beschikbaar, er is genoeg keuze voor je!

strijkijzersnoer: 8 Tips voor het gebruiken van snoer

By Joris Tijsen 9 april 2018 No comments

Van ophangen van lampen tot updaten van oude lampen! Van "Keltisch Gouden strijkijzersnoer" tot "Fluor Oranje strijkijzersnoer", de mogelijkheden zijn eindeloos! Je kan het zo gek niet bedenken! Al onze kabels hebben 3 kernen: een aarde, plus en min draad. Onze kabels zijn geschikt voor maximaal 3A of 720W bij 240V.

10 Tips voor het ophangen van lampen

By Joris Tijsen 9 april 2018 No comments

Lamp ophangen? Bekijk de 10 tips voor het ophangen van lampen in deze blog!

Trapverlichting nodig? Bekijk hier de verschillende soorten!

By Joris Tijsen 6 april 2018 No comments

Lees de blog en zie de verschillende soorten trapverlichting. Vind de verlichting voor je trap.

Hanglamp ophangen met een haak

By Joris Tijsen 6 april 2018 No comments


Hang een hanglamp of lampenkap altijd op de juiste plek! Door een lamp te combineren met strijkijzersnoer en een zwarte zware plafondhaak kan je ervoor zorgen dat je lamp altijd op de juiste plek komt te hangen.

Het is gemakkelijk om in strijkijzersnoer een knoop te leggen, dit heeft meerdere voordelen: je zorgt er altijd voor dat de lamp op de juiste plek komt te hangen en je kan ook de hoogte van de lamp eenvoudig aanpassen. Dit is makkelijk als je bij een feestje de eettafel weghaalt of verplaatst.

Door een extra haak op een andere plek op te hangen kan je ook de lamp op een andere plek hangen. Zorg er in dit geval wel voor dat er genoeg strijkijzersnoer over is! :)

Het is belangrijk dat je een haak gebruikt die het gewicht van de lamp kan dragen, het is natuurlijk ook van belang dat het plafond sterk genoeg is.

Meerdere lampen ophangen?

Het is makkelijke om meerdere lampen op de juiste plek te hangen (met of zonder lampenkap) door gebruik te maken van onze kleine plafondhaakjes. Zo zorg je er ook voor dat de lampen niet te dicht bij elkaar hangen! :)

De afstand tussen de lampen boven tafel doen we zelf altijd als volgt:

- Meet de totale lengte van de tafel.
- Hang je twee kappen op,deel de lengte dan door 3 (drie gelijke afstanden tussen de lampen)
-
Leg de twee kappen op tafel en zorg dat het midden op gelijke afstand tussen het tafeleinde en de andere kap is.

Lamp aansluiten, welke kleur draden? (met Handige afbeeldingen)

By Joris Tijsen 5 april 2018

Lees de blog over het aansluiten van een lamp, de verschillende kleuren draden en de functies ervan. Hoeveel lampen kunnen er per groep? Tips voor draden trekken. Tips voor het aansluiten en werken met stroom.