Welkom Bij Ons Affiliate Netwerk!

Geef je vrienden 5% korting en krijg zelf ook 5%! Door even een account aan te maken, kan je je zelf links aan maken en deze delen op je website, mail of sociale netwerk. 

Affiliate programma's worden steeds normaler op het internet. Wij zijn bij FOIR begonnen met affiliate marketing om eenvoudig potentiele klanten te bereiken, meedoen is gratis, eenvoudig aan te maken, geen technische kennis nodig! Als je bij ons als affiliate komt, zorg je voor bezoekers en verkopen, je krijgt hiervoor een aantrekkelijke comissie!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je je aanmeld bij ons affiliate netwerk, zorgen wij voor banners en textlinks die je overal op je eigen website mag plaatsen! Als een bezoeker op de links of banners klikt, wordt de bezoeker naar onze site gestuurd. Alle activiteiten worden bijgehouden in ons veilige systeem. Plaatst de bezoeker een bestelling? Dan krijg je direct een comissie over zijn bestelling!

Real-Time Statistieken en Raporten!

Je kan altijd inloggen om je statistieken te zien en de prestaties van je geleverde bezoekers, het aantal bezoekers en de hoogte van je comissie.